זר קינמון-תפוח
זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: זר קינמון-תפוח, זר לחם קינמון שוקולד, ו קינמון-חטיפי תפוחים עם קצפת קינמון.
הוראות
חותכים תפוחים לאורכו מקצה גזע דרך הליבה לפרוסות 1/4 אינץ'. לטבול תפוחים לתוך מיץ לימון כדי למנוע בראונינג; מקום על מדפים חוט. בזהירות למקם מדפים תיל על מתלה תנור.
הסר מתלי תיל מהתנור והנח על משטח אטום לחום.
בואו תפוחים לעמוד על 2 שעות או עד יבש לחלוטין.
מניחים תפוחים יבשים על נייר שעווה. מעיל כל צד עם 2 שכבות אור של לכה ספריי, בעקבות הוראות היצרן.
לקשור מקלות קינמון 10 אינץ ' יחד. לצרף לחזית של זר עם 6 אינץ ' של הסרט. דבק פרוסות תפוח מיובשות 3 1/2 אינץ מקלות קינמון מלפנים בצד של זר, באמצעות אקדח דבק. לצרף עלים סרט על מקלות קינמון 10 אינץ'. הפוך קשת עם הסרט שנותר, לצרף זר. צרף קולב תיל אם תרצה.