זרי חג המולד
זרי חג המולד עשויים להיות רק תוספת שאתה מחפש. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 1 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 174 קלוריות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך קינמון אדום חם, צבע מזון נוזלי, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה יהיה להיט בחג המולד שלך. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו זרי חג המולד, זרי חג המולד, ו זרי חג המולד (מתכונים דומים).
הוראות
לרסס סיר בינוני עם קיצור ירקות nonstick או לשמן אותו קלות.
ממיסים את החמאה על אש נמוכה.
מוסיף את המרשמלו ולהמיס אותם על אש נמוכה, ערבוב כל הזמן, עד חלקה (כ 6 דקות).
הסר את המחבת מהחום וקצף בצבעי מאכל ובתמצית וניל עד מעורבב היטב. מערבבים את קורנפלקס כדי לצפות אותם היטב. שמור את התערובת חמה על ידי הצבת הסיר בסיר גדול או מחבת מלא 1 אינץ ' של מי ברז חמים מאוד. להחליף את המים כפי שהוא מתקרר.
עובד במהירות כך התערובת לא להקשיח, להשתמש 2 כפות, או אצבעות משומן קלות, לרדת קטן (1 כף ערמה) של תערובת קורנפלקס על נייר שעווה. עם אצבעות משומנות קלות, במהירות ליצור תלוליות cornflake לזרים עם חורים במרכזים. מיד, בעוד הזרים הם עדיין דביקים, לקשט את הזרים עם אדום חם.
כאשר זרים יבשים, הם עשויים להיות מתוח עם חוט ניילון או סרטים זהב כמו קישוטי עץ.
במיכל אטום לאוויר.שומר: לאכילה, על 1 חודש; כמו קישוטים, ללא הגבלת זמן.
Reprinted with permission from Rose ' S Christmas Cookies by Rose Levy Beranbaum, (C) 1990 William Morrow