קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות1
ציון בריאות14
מגזין

זרעי דלעת קינמון פריכים

זרעי דלעת קינמון פריכים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל קינמון דלעת זרע שביר. והוא מתאים להגשה ל 1 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 3245 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 93 גרם שומן. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם סוכר, סירופ תירס, קינמון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. נסו זרעי דלעת קינמון פריכים, פודינג דלעת מאודה עם רוטב רום טנסי קשה זרעי דלעת שבירים, ו זרעי דלעת שבירים (מתכונים דומים).

הוראות

1
חמאה קלה 10-על 15-in. תבנית אפייה. בקערה קטנה, מערבבים סודה לשתייה בוניל להתמוסס; להפריש. בקערה אחרת, מערבבים יחד קינמון ומלח (כדי לעזור הקינמון להפיץ באופן שווה כאשר הוא עורר לתערובת הסוכר).
מרכיבים שתצטרך
2
ב4-5-qt. סיר מעל חום בינוני-נמוך, להשתמש מרית חסינת חום או כף עץ כדי לערבב יחד סוכר, 1/2 כוס מים, סירופ תירס, ו 1/4 כוס חמאה עד חמאה מומסת וסוכר הוא מומס לחלוטין (ראה סוכר Caramelizing: לצפות מקרוב,? להלן). להגדיל את החום בינוני ומרתיחים תערובת סוכר, ערבוב מדי פעם, עד שהוא הופך ענבר עמוק ומודד 335 עד 340 על מדחום ממתקים (ראה באמצעות מדחום ממתקים,? להלן), 8 עד 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3
הסר תערובת סוכר מחום ומערבבים בזהירות תערובות וניל וקינמון (הם בועה למעלה). מיד מערבבים זרעי דלעת ויוצקים למחבת מוכנה, באמצעות מרית או כף עץ כדי להפיץ באופן שווה ולמלא מחבת.
מרכיבים שתצטרך
4
בואו שביר מגניב בטמפרטורת החדר במשך 30 עד 40 דקות.
5
בעדינות לסובב מחבת לשחרר שביר (במידת הצורך, להפעיל מרית חסינת חום מתחת שביר כדי לעזור לשחרר אותו), ואז לקצוץ או לשבור אותו לחתיכות. לאחסן במיכל אטום בטמפרטורת החדר עד 2 שבועות.
6
Caramelizing סוכר: לצפות מקרוב. סוכר מבשל במהירות ברגע שהוא מתחיל חום, כך יש את החומרים שלך נמדדים ואת הכלים שלך התאספו לפני שתתחיל. לפני הבאת תערובת הסוכר שלך לרתיחה, ודא שאתה לחלוטין להמיס את הסוכר ולהמיס את החמאה: מערבבים את התערובת עם מרית גמישה חסינת חום מעל חום בינוני נמוך, פועל המרית סביב החלק הפנימי של הסיר כמה פעמים כדי לערבב הכל ביסודיות יחד.
מרכיבים שתצטרך
7
באמצעות מדחום ממתקים
מרכיבים שתצטרך
8
זה יכול להיות מסובך לדעת מתי תערובת סוכר הגיעה לטמפרטורה שתניב את המרקם שאתה אחרי. למרבה המזל, מדחמי ממתקים מחסלים את הניחושים. תוכלו למצוא אותם בסופרמרקטים וכמה חנויות לחומרי בניין; הקפד לבחור אחד שמודד טמפרטורות עד 40
מרכיבים שתצטרך
9
בדוק את זה קודם: אם יש לך מדחום ישן בחלק האחורי של מגירת הגאדג ' ט שלך, לבדוק את הדיוק שלה על ידי טבילה אותו במים רותחים; זה צריך לקרוא 21
מרכיבים שתצטרך
10
(אם זה לא, לקבל מדחום חדש.) האהוב עלינו במטבח הבדיקה הוא טיילור קלאסי ממתקים ומדחום אנלוגי ומטגנים עמוקים ($13; זמין בחנויות כלי בית ושיפור הבית), מודל זול זה קל לקרוא ומחבר בצורה מאובטחת לצד של המחבת.
מרכיבים שתצטרך
11
קרא אותו במדויק: לצרף את המדחום לצד של המחבת לאחר תערובת הסוכר הגיע לרתיחה. המיקום של חיישן החום משתנה בין המותגים, אבל בדרך כלל החלק התחתון של המדחום חייב להיות שקוע לחלוטין בתערובת הסוכר כדי לקבל קריאה מדויקת. אם התערובת היא רדודה מדי, בזהירות להטות את המחבת עד הנוזל לחלוטין מכסה את החלק התחתון של המדחום כאשר אתה רוצה לבדוק את הטמפרטורה.
מרכיבים שתצטרך