זרעי דלעת קלויים עם סוכר ותבלינים
זרעי דלעת קלויים עם סוכר ותבלינים נטול גלוטן,, וטבעוני ומספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 190 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 11 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך תבלין פשטידת דלעת, שמן צמחי, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. . נסו סוכר ותבלינים זרעי דלעת, סוכר ותבלינים זרעי דלעת קלויים, ו זרעי דלעת קלויים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 250 מעלות F (120 מעלות C).
מורחים זרעי דלעת בשכבה אחת על תבנית אפייה. טוסט במשך 45 דקות, ערבוב מדי פעם, עד יבש קלוי. זרעים גדולים עשויים להימשך זמן רב יותר.
בקערה גדולה, מערבבים יחד 2 כפות של סוכר לבן, מלח, ותבלינים פשטידת דלעת. תניח בצד.
מחממים את השמן במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים את זרעי הדלעת ומפזרים עליהם את הסוכר שנותר. מערבבים עם כף עץ עד שהסוכר נמס, כ -45 שניות.
יוצקים זרעים לתוך הקערה עם סוכר מתובל ומערבבים עד מצופה. אפשר להתקרר לפני ההגשה. לאחסן במיכל אטום בטמפרטורת החדר.