זרעי חרדל נקטר אגבה
זה עובד טוב כמו משקה. אם יש לך מלח, ביצה, חומץ יין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 10 דקות. מתכונים דומים: מרגריטה נקטר אגבה מעורבב, קטשופ נקטר אגבה תוצרת בית, ו אנרגיה נושכת עם צוף שיזוף ואגבה.
הוראות
מערבבים יחד חרדל יבש, חומץ, 2 כפות. מים, וצוף אגבה בקערת מתכת בינונית עד חלקה. צ ' יל, מכוסה, לילה.
שים שמן וחרדל זרעים במחבת קטנה וחום על חום בינוני, מכוסה. ברגע זרעי חרדל להתחיל פופ, על 3 דקות, להסיר מן החום.
להביא סיר בינוני מלא 1 אינץ ' של מים לרתיחה. לתערובת חומץ-חרדל, מוסיפים זרעי חרדל קלויים בשמן, ביצה, מלח וקמח תירס ומערבבים. הגדר קערה מעל סיר ומבשלים, לטאטא כל הזמן, עד חרדל מתעבה, 3 דקות.
הפוך קדימה: 2 שבועות, מכוסה ומקורר.
הדמיון שלך הוא הגבול כשזה מגיע להכנת חרדל בטעם. כל מה שאתה צריך הם זרעי חרדל או אבקת חרדל יבש, ואז התבלינים הם תלוי בך.
זרעי חרדל: השתמש כאשר אתה רוצה גרגר שלם, מרקם פריך. שלושת הסוגים הם צהוב, aka לבן (Sinapis alba), הכי מתון בשימוש בעיקר חרדל בסגנון אמריקאי עבור כבישה; חום (brassica juncea), zestier בשימוש חרדל בסגנון אירופאי (כמו Dijon), כבישה, ובישול הודי; ושחור (b. nigra), משמש גם מזון הודי; הם להחלפה עם החום. זרעים צריכים לרכך בנוזל במשך 1 עד 2 ימים לפני שאתה עושה חרדל איתם.
אבקת חרדל: עבור חרדל חלק משיי. זה לא יותר מזרע חרדל טחון, והמותג הנפוץ ביותר הוא של קולמן, תערובת של זרעים לבנים וחומים.
מערבבים את האבקה עם נוזל (כמו מים או בירה) ולתת לו לשבת בן לילה כדי לשתות לגמרי ולפתח טעם. אל תתנו לזה לשבת יותר, אם כי, או שזה יהיה טעם קשה.