תוספת בקר ים תיכונית עשויה להיות בדיוק התוספת שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 234 קלוריות, 9 גרם חלבון ו-4 גרם שומן. המתכון הצמחוני והטבעוני הנטול חלב, לקטו אובו, מגיש 4 ומחירו 96 סנט למנה. אדם אחד מצא את המתכון הזה טעים ומשביע. אם יש לכם קישואים, חומץ ביין אדום, מלח וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 25 דקות. עם ציון של 81%, המנה הזו מדהימה. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: פסטה ים תיכונית קיסר, טוס פסטה בקר ואספרגוס, וזרקת אטריות בקר אסייתית.
הוראות
1
במחבת טפלון, מבשלים את בשר הבקר, השום, 1/4 כפית מלח ופלפל ב-1 כפית שמן על אש בינונית עד שהבשר כבר לא ורוד; לנקז.
מרכיבים שתצטרך
עיניים בצלעות עצם, בטמפרטורת החדר
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ, או 2 כפות רוטב חריף של מצנפת סקוטי
(רצוי ברקשייר שגדל באופן טבעי)
2 צ'ילי פרזנו, פרוסים לחצי
6 כוסות מים צוננים
ציוד שתשתמש בו
מטבל תרד וארטישוק
2
מוציאים ושומרים חם. באותה מחבת מטגנים בצל בשמן הנותר במשך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פלפל ירוק, קצוץ דק
6 כוסות מים צוננים
ציוד שתשתמש בו
מטבל תרד וארטישוק
3
מוסיפים זוקיני ופלפל ירוק; מבשלים ומערבבים במשך 4-6 דקות או עד שהירקות רכים.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות קרקרים בטעם חמאה כתוש
מטבל תרד וארטישוק
קישואים
4
מערבבים פנימה את העגבניות, החומץ, הבזיליקום, הטימין ושאר המלח.