קושירגיל
מוכן ב25 דק.
מנות1
ציון בריאות57
מגזין

חבילות אמנון רעופות

חבילות אמנון רעופות
גשו לסופר וקנו פילה אמנון, בצל ירוק, פלפל ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. מתכונים דומים: חבילות אמנון רעופות, חבילות אפרסק אמנון, ו מנות קונפטי Tilapia.

הוראות

1
מחממים התנור ל 191°. לנקות את הבצל הירוק, ניתוק רוב הירוק.
מרכיבים שתצטרך
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
חותכים אותם לשני חלקים, וחותכים כל חתיכה לחצי לאורכו.על כל גיליון של נייר, מניחים 1/2 כפית חמאה. לעטוף 1/4 של פילה אמנון על החמאה, להוסיף מלח ופלפל לפי הטעם ורבע אחד של בצל ירוק פרוסה.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
פילה אמנוןפילה אמנון
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
3
מוסיפים כ 1/2 כפית מים לכל מנה, מפזרים 1/4 של herbes de provence על גבי כל אחד, ולאחר מכן לקפל את הנייר מעל פילה עד שיש לך חבילה רופפת, מוודא שיש קצת מקום בתוך קיטור. לאטום את כל הקצוות. חזור על הפילה האחר.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות ענבים אדומים או ירוקים ללא גרעינים, חצויים2 כוסות ענבים אדומים או ירוקים ללא גרעינים, חצויים
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
4
שימו את החבילות על תבנית אפייה. אם קיפלת אותם נכון הם לא צריכים לדלוף בזמן שהם בתנור. אם אתה בספק, לשים אותם בצלחת תנור גדולה במקום. להכניס לתנור עבור 20-25 minutes.It קשה מאוד לבשל דגים בצורה הזו, אז אם את חשדנית שהדג לא מבושל מספיק, תשאירי אותו קצת יותר ארוך.פתח כל מנה ליד השולחן - אתה לא רוצה לפספס את הניחוח הזה!
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר, יין מבעבע

טילפיה עובדת ממש טוב עם פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר, ופינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות מארק מערב פינו גריג ' יו. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 13 דולר לבקבוק.
מארק ווסט פינו גריג ' יו
מארק ווסט פינו גריג ' יו
פריך ונקי, יין זה כולל טל דבש, פרי אבן והדר עם גימור עדין, נקי, מתמשך.נסה זיווג עם דגים וצ ' יפס ישנים וטובים, סלטי קיץ, וצדפות מאודות בתריסר...או עשרות.