קושימומחה
מוכן ב1 ש, 35 דק.
מנות2
ציון בריאות49
מגזין

חבילות עוף מפוחלצות אלגנטיות ואספרגוס

חבילות עוף מפוחלצות אלגנטיות ואספרגוס
גשו לסופר וקנו חצאי חזה עוף, בייקון, לחם תירס ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -35 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מדהים של 86%. מתכונים דומים: חבילות אספרגוס עוף, חבילות עוף ואספרגוס, ו חבילות עוף ואספרגוס גביני.

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). לרסס צלחת אפייה קטנה עם ספריי בישול ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכרחבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
2
מחממים שמן צמחי במחבת מעל חום בינוני. מערבבים את הבצל והשום; מבשלים 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
3
מוסיפים את הסלרי, הגזר והפטריות; מבשלים עד שהירקות מתרככים. מערבבים את לחם התירס וגבינת פרמזן. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל, ואז מניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
רוטב עגבניות Hunt's®רוטב עגבניות Hunt's®
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשהצדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
צרור סלרי, פרוס (בערךצרור סלרי, פרוס (בערך
4
להניח את חזה העוף שטוח על משטח עבודה. צור כיס בכל שד על ידי שימוש בסכין חיתוך כדי להפוך אופקי לחתוך צד אחד; וודא לא לחתוך את כל הדרך. למלא את השדיים עם תערובת לחם תירס מספיק כדי להפוך אותם די שמנמן.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בצל מתוק מגורר (או דק, טחון דק)3 כפות בצל מתוק מגורר (או דק, טחון דק)
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשהצדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
5
מפזרים מלח ופלפל, ולאחר מכן במקום לתבנית אפייה מוכנה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
6
אופים בתנור שחומם מראש עד מדחום מוכנס למרכז המילוי קורא 160 מעלות F (70 מעלות C), כ 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
7
בעוד העוף מתבשל, מחלקים את חניתות האספרגוס לשניים, מנות 6 חתיכות, ולעטוף כל חבילה עם פרוסת בייקון.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
8
מניחים לתוך צלחת אפייה רדודה, ואופים יחד עם העוף במהלך 20 הדקות האחרונות. האספרגוס צריך להיות רך, ואת בייקון פריך כאשר נעשה.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
9
כדי לשרת, לחתוך את השדיים באלכסון לפרוסות 1/4 אינץ'. מאוורר את הפרוסות החוצה לצורה חצי ירח בצד אחד של הצלחת, ומניח צרור אספרגוס בצד השני.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות