חביתה בסגנון תאילנדי (Khai Jiao)
זמן הכנת המתכון כ 10 דקות. גשו לסופר וקנו רוטב דגים תאילנדי, מיץ ליים, קמח אורז ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו ביצים חתן (ח 'אי לוק ח' ואי) מ ' אוכל תאילנדי פשוט, סו צ'אי ג' יאו (כופתאות ירקות), ו רצועות ביצים תאילנדיות (חביתה מגולגלת) (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים ביצים, מיץ ליים או חומץ, רוטב דגים, מים, קמח אורז או קורנפלור בקערה בינונית. הכה עם מזלג עד מקציף. אם הקמח יוצר כמה גושים, לשבור כמה שיותר עם האצבעות.
מחממים את שמן הירקות בסיר קטן או ווק עגול תחתון להגדיר על חום בינוני גבוה עד עישון קל. החזק את קערת הביצה על רגל אחת מעל המחבת ושופכים את תערובת הביצים לתוך השמן בבת אחת
תערובת הביצים מיד תתנפח. אל תפריעו לו. אחרי 20 שניות, תהפוך את החביתה. אין צורך לשמור את זה יפה ועגול; אנחנו רוצים קצוות סימטריים.
תן לצד השני לבשל עוד 20 שניות.
הסר את החביתה מהמחבת ומגיש מיד.