קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות10
מגזין

חביתה פתוחה עם סלט ארוגולה

חביתה פתוחה עם סלט ארוגולה
חביתה פתוחה עם סלט ארוגולה עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 379 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 32 גרם שומן. 2 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. אם יש לכם מלח ופלפל כשרים, שמן זית, חלב וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 46%. מתכונים דומים: סלט עוף ארוגולה סנדוויצ'ים עם פנים פתוחות, חביתה עם פנים פתוחות, ו חביתה מקסיקנית עם פנים פתוחות.

הוראות

1
להקציף 2 כפות שמן זית, חומץ, 1/4 כפית מלח, ופלפל לטעום בקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מוסיף את ארוגולה, זיתים ופלפלים אדומים קלויים אבל לא לזרוק עדיין (אתה לא רוצה את ארוגולה לנבול). שים בצד בזמן שאתה מכין את החביתות.
מרכיבים שתצטרך
פלפלים אדומים קלוייםפלפלים אדומים קלויים
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
3
לטאטא את הביצים, חלב וקורטוב של מלח בקערה.
מרכיבים שתצטרך
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
מחממים מחבת nonstick בינונית על חום בינוני.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
מוסיפים על 1 כפית שמן זית, ואז לשפוך 1/2 כוס של תערובת הביצה ומערבבים בעדינות עם מרית גומי כדי להפיץ את הביצה בתחתית המחבת. מבשלים עד הביצים רק להגדיר אבל החלק התחתון הוא לא חום, על 4 דקות, ולאחר מכן להחליק את החביתה על צלחת. חזור לעשות 3 חביתות יותר, הוספת כ 1 כפית יותר שמן למחבת בין כל אחד.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
6
לזרוק את סלט ארוגולה, ואז ערימה על גבי חביתות. תפזר את הפטה והפרושוטו למעלה.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטופרושוטו
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
סלט מעורב עלים, שטוף ויבשסלט מעורב עלים, שטוף ויבש
7
צילום אנטוניס אכילאוס