קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות10
מגזין

חביתה פתוחה עם סלט ארוגולה

חביתה פתוחה עם סלט ארוגולה
חביתה פתוחה עם סלט ארוגולה עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 379 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 32 גרם שומן. 2 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. אם יש לכם מלח ופלפל כשרים, שמן זית, חלב וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 46%. מתכונים דומים: סלט עוף ארוגולה סנדוויצ'ים עם פנים פתוחות, חביתה עם פנים פתוחות, ו חביתה מקסיקנית עם פנים פתוחות.

הוראות

1
להקציף 2 כפות שמן זית, חומץ, 1/4 כפית מלח, ופלפל לטעום בקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
מוסיף את ארוגולה, זיתים ופלפלים אדומים קלויים אבל לא לזרוק עדיין (אתה לא רוצה את ארוגולה לנבול). שים בצד בזמן שאתה מכין את החביתות.
מרכיבים שתצטרך
פלפלים אדומים קלוייםפלפלים אדומים קלויים
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
3
לטאטא את הביצים, חלב וקורטוב של מלח בקערה.
מרכיבים שתצטרך
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
4
מחממים מחבת nonstick בינונית על חום בינוני.
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
5
מוסיפים על 1 כפית שמן זית, ואז לשפוך 1/2 כוס של תערובת הביצה ומערבבים בעדינות עם מרית גומי כדי להפיץ את הביצה בתחתית המחבת. מבשלים עד הביצים רק להגדיר אבל החלק התחתון הוא לא חום, על 4 דקות, ולאחר מכן להחליק את החביתה על צלחת. חזור לעשות 3 חביתות יותר, הוספת כ 1 כפית יותר שמן למחבת בין כל אחד.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
6
לזרוק את סלט ארוגולה, ואז ערימה על גבי חביתות. תפזר את הפטה והפרושוטו למעלה.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטופרושוטו
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
סלט מעורב עלים, שטוף ויבשסלט מעורב עלים, שטוף ויבש
7
צילום אנטוניס אכילאוס