אם יש לכם ביצים, פלפל קאיין, פלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב השמנת החמוצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים שמנת חמוצה כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 17 דקות. זה הוא ידידותי לתקציב מתכון לאוהדים של אוכל מקסיקני. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו Tex-Mex המבורגרים, סלט פסטה Tex-Mex שמנת, ו סלט עוף קצוץ Tex-Mex (מתכונים דומים).
הוראות
1
הפוך את הרוטב: מחממים התנור ל 400 מעלות F. לזרוק את tomatillos, בצל, חלפיניו ושמן זית על תבנית אפייה ומתבלים עם מלח ופלפל שחור. צלוי עד השחמה, כ -45 דקות. מחית בבלנדר עם כוסברה, דליל עם מים לפי הצורך. מתבלים במלח.
מרכיבים שתצטרך
2
בינתיים, להכין את החביתה: לבשל את צ ' וריסו במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני גבוה עד פריך, לשבור אותו, 4 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3
מעבירים לצלחת מרופדת בנייר מגבת. מערבבים את הכמון, קאיין ופפריקה לתוך הטפטוף במחבת.
מרכיבים שתצטרך
4
מוסיף את השעועית ו לטגן עד רך, על 5 דקות. מתבלים במלח ופלפל שחור, מוסיפים את הפלפל ומבשלים 1 עד 2 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
5
מעבירים לקערה.
6
לטאטא את הביצים וחלב בקערה אחרת. למחוק את המחבת, להפחית את החום בינוני ולהוסיף 1/2 כף חמאה.
מרכיבים שתצטרך
7
יוצקים חצי מתערובת הביצים למחבת ומבשלים עד שהמרכז אינו נוזלי יותר, משחררים את הקצוות עם מרית גומי ומטילים את המחבת כדי לאפשר לביצה הלא מבושלת לרוץ מתחת. לנער את המחבת כדי לשחרר את החביתה, ואז כפית חצי תערובת שעועית, צ ' וריסו וגבינה במרכז. מקפלים בשני הצדדים כדי לכסות את המילוי, ולאחר מכן להעיף את החביתה כך שהוא תפר בצד למטה ומבשלים 1 דקה יותר. חזור עם שאר החמאה, תערובת ביצה סתימות לעשות חביתה אחרת. למעלה עם רוטב tomatillo ומקשטים עם קרם ועגבניות.
פינו נואר, ריזלינג ורוזה מוגז הם הבחירה הראשונה שלי למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. אתה יכול לנסות Sandhi סנפורד ובנדיקט פינו נואר. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.7 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 65 דולר לבקבוק.