חביתת בייקון ותפוחי אדמה פתוחה
חביתת בייקון ותפוחי אדמה פתוחה עשויה להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 276 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 18 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם בצל ירוק, פלפל, ביצים וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, מתכונים דומים: חביתת בייקון וחביתת תפוחי אדמה מטוגנים, חביתה עם פנים פתוחות, ו חביתת ירקות עם פנים פתוחות.
הוראות
לבשל בייקון במחבת nonstick גדולה ovenproof מעל חום בינוני עד פריך; להסיר בייקון ולנקז על מגבות נייר, הזמנת 1 כף טפטוף במחבת. שים בייקון בצד.
מבשלים תפוחי אדמה מטוגנים בטפטופים חמים על אש בינונית 10 דקות או עד תפוחי אדמה מטוגנים הם מכרז, ערבוב מדי פעם. מערבבים בצל ירוק; מבשלים 5 דקות או עד מכרז.
מוסיפים חמאה למחבת, מערבבים עד מומסים.
מוסיפים עגבניות, ומבשלים מעל חום בינוני-גבוה 3 עד 4 דקות.
מפזרים בייקון ופטרוזיליה.
להקציף יחד ביצים, מלח, פלפל, ו, אם תרצה, רוטב חריף.
יוצקים מעל תערובת חום חשיש. בעדינות להרים את הקצוות של חביתה, ולהטות מחבת כך חלק מבושל זורם מתחת. מבשלים מעל חום בינוני עד חביתה מתחילה להגדיר.
מטגן 5 1/2 אינץ ' מחום 5 דקות או עד העליון מוגדר גבינה נמסה. תחליקי מהמחבת על מגש.
חותכים לפרוסות, ומגישים מיד.