חביתת עשבי תיבול וגבינת עיזים
חביתת עשבי תיבול וגבינת עיזים עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 15 גרם חלבון 16 גרם של שומן, וסך הכל 218 קלוריות. ואינו מכיל גלוטן,, ומתכון צמחוני מגיש 2 . הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם מלח, גבינת עיזים, קורטוב של מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: חביתת עשב גבינת עיזים עם לקס, גבינת עיזים וחביתת עשבי תיבול טריים, ו חביתת גבינת עיזים ונקניק חזיר.
הוראות
מערבבים ביצים ו 1 כף מים בקערה, ערבוב עם מקצף. מערבבים 1/8 כפית פלפל ו 1/8 כפית מלח.
מערבבים פטרוזיליה, טרגון, וגבינת עיזים בקערה קטנה.
מחממים 1 כפית שמן זית במחבת nonstick 8 אינץ ' על חום בינוני.
להוסיף 1/8 הנותרים פלפל כפית, קישואים, פלפל, וקורטוב של מלח למחבת; לבשל במשך 4 דקות או עד מכרז.
הסר תערובת קישואים מחבת; לכסות ולשמור חם.
מניחים 1/2 כפית שמן במחבת.
יוצקים חצי מתערובת הביצים למחבת, ולתת תערובת ביצה להגדיר מעט (לא לערבב). בזהירות לשחרר קצוות להגדיר חביתה עם מרית, להטות את המחבת לשפוך ביצה לא מבושל לצדדים. המשך הליך זה במשך כ 5 שניות או עד כמעט לא נשאר ביצה נוזלית.
מפזרים חצי תערובת גבינה באופן שווה על חביתה; לבשל חביתה 1 דקה או עד שנקבע. להחליק חביתה על צלחת, מתקפל לשלישים. חזור על ההליך עם הנותרים 1/2 כפית שמן, תערובת ביצה, ותערובת גבינת עיזים.
מגישים עם תערובת קישואים.