חביתת פסים
חביתת פסים היא ללא גלוטן, ראשוני וצמחוני ומספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 17 גרם חלבון 25 גרם של שומן, וסך הכל 321 קלוריות. אם יש לכם שמן זית, פלפלים, מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה עובד היטב כמנה עיקרית במחיר סביר. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות. וזה די טוב. נסו "תענוג מפוספס", בס פסים שלם, ו "תענוג מפוספס" (מתכונים דומים).
הוראות
פלפלים צלויים על מדפים של מבערי גז מעל חום גבוה, פונה עם מלקחיים, עד עורות חרוכים, 6 עד 8 דקות. (לחלופין, פלפלים צלויים על מתלה של מחבת מטאטא על 5 אינץ ' מחום, מסתובב מדי פעם, 15 עד 25 דקות.)
להעביר לקערה ולתת לעמוד, מכוסה היטב, עד מגניב. לקלף פלפלים, להשליך גבעולים וזרעים, וקוצצים דק.
חום 1/2 כפות שמן במחבת כבדה 10 אינץ ' על חום גבוה בינוני עד חם אבל לא מעשן, ואז פלפלים sauté, ערבוב לעתים קרובות, עד רך ונוזל עודף הוא התאדה, 5 עד 10 דקות. מערבבים בזיליקום ומלח ופלפל לפי הטעם.
לבשל עלים chard בסיר 4-6 ליטר של מים מלוחים רותחים, חשוף, עד מכרז, 2-3 דקות.
מסננים במסננת ושוטפים מתחת למים קרים כדי להפסיק לבשל. לסחוט handfuls של chard כדי להסיר לחות עודפת, ואז דק קוצצים.
בשל שאלוט בשארית 1 1/2 כפות שמן במחבת ניקה מעל חום מתון, ערבוב מדי פעם, עד מתרכך ומתחיל חום, 4 עד 5 דקות.
להוסיף chard ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד התערובת נראית יבשה, 2 עד 3 דקות. מערבבים במלח ופלפל כדי לטעום ולקרר.
לשבור 4 ביצים לתוך כל 2 קערות, ולאחר מכן להוסיף 1/8 כפית מלח ופלפל כדי לטעום לכל ולהקציף לשלב ביצים בכל קערה.
להקציף 3 כפות קרם fraîche לתוך 1 קערה של ביצים עד חלקה, ולאחר מכן מערבבים בתערובת פלפל.
מקציפים 1/4 כוס קרם fraîche לתוך קערה אחרת של ביצים עד חלקה, ולאחר מכן מערבבים בתערובת סלק.
יוצקים ביצי פלפל לתוך מחבת כיכר משומנת ואופים באמבט מים חמים באמצע התנור עד המשרד למגע, 18 עד 20 דקות (כ -13 דקות אם באמצעות מחבת עוגה עגולה).
יוצקים ביצי chard לתוך מחבת כיכר וממשיכים לאפות עד השכבה היא מוצקה, 18 עד 20 דקות יותר (כ 13 דקות אם באמצעות מחבת עוגה עגולה).
בעוד שכבת סלק אופה, לשבור הנותרים 5 ביצים לתוך קערה, ולאחר מכן להוסיף 1/8 כפית מלח ופלפל כדי לטעום ולקציף לשלב.
להקציף צ ' דר ונשאר 1/4 כוס קרם fraîche, ולאחר מכן לשפוך ביצי גבינה לתוך מחבת כיכר ואופים עד השכבה הוא השחמה קלות מעט נפוח, כ -20 דקות (כ -16 דקות אם באמצעות מחבת עוגה עגולה).
מעביר מחבת כיכר למתלה חביתה מגניב 5 דקות.
הפוך מגש ארוך על מחבת כיכר הפוך חביתה על מגש.
מגישים חם, חם, או בטמפרטורת החדר.
* פלפלים יכולים להיות קלויים וקילופים (אבל לא מטוגנים) 2 ימים קדימה ומקורר, מכוסה. * פלפל, chard, ותערובות ביצה גבינה ניתן להכין (אבל לא אפוי) 1 יום קדימה ומקורר בנפרד, מכוסה. להביא לטמפרטורת החדר לפני שתמשיך.