חביתת צ'יפס
חביתת צ'יפס היא ללא גלוטן וצמחוני ומספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 980 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 70 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם צ'יפס מבושל קומקום, פלפל, פטרוזיליה שטוחה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף יוצא מן הכלל של 89%. נסו חביתת צ'יפס, חביתת תפוחי אדמה, ו עוגת חביתת חזיר תפוחי אדמה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 375 ° F. בקערה גדולה, לטאטא את הביצים, שמנת, פלפל לבן, פטרוזיליה, עירית יחד עד בשילוב. מקפלים את הצ 'יפס עד שהם מכוסים לחלוטין בתערובת הביצה, אבל מנסה לא למחוץ את הצ' יפס יותר מדי.
תן לעמוד במשך 10 דקות, עד הצ ' יפס להתרכך מעט.
מחממים את החמאה במחבת 12 אינץ ' לא דביקה מעל חום בינוני גבוה, מערבלים את המחבת כדי לכסות את התחתית לחלוטין, עד חם מאוד. בזהירות לשפוך את תערובת הביצים להפיץ אותו באופן שווה במחבת, ואז מיד להפחית את החום נמוך. מבשלים עד הביצים נקבעות והתחתית היא זהב בהיר, כ 15 דקות. אם התחתון הוא זהוב אבל הביצים עדיין נוזלות על החלק העליון, להעביר את המחבת לתנור שחומם מראש ואופים עד הביצים מוגדרות לחלוטין, 3 עד 4 דקות.
כדי לשרת, הפוך צלחת שטוחה גדולה על המחבת ולהפוך את המחבת ואת הצלחת להפוך את החביתה על הצלחת.
בואו לעמוד לפחות 5 דקות לפני חיתוך לתוך טריזים ומשרת.