חביתת קולורדו חדשה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל חביתת קולורדו חדשה. מנה אחת מכילה 423 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 32 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ו דל פחמימות, דיאט. גשו לסופר וקנו שמן צמחי, רוטב הולנדז, עגבניות, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. עם כפית ציון של 43% המנה הזאת די טובה. נסו מסעדת "טלה קולורדו" ממסעדת "אוטוטו", דנבר קולורדו, בוריטו מקולורדו, ו Conejo קולורדו (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים בייקון למחבת ומבשלים מעל חום בינוני-גבוה, הופך מדי פעם, עד משחימים באופן שווה, על 10 דקות.
מסננים את הבייקון על צלחת מרופדת במגבת נייר, מאפשרים להתקרר, ומתפוררים את הבייקון.
מחממים מראש את התנור של broiler ולהגדיר את מתלה התנור על 6 אינץ ' ממקור החום.
להקציף ביצים וחלב בקערה עד חלקה.
מחממים שמן צמחי במחבת או במחבת חביתה מעל חום בינוני ושופכים בתערובת ביצים. לסובב את המחבת כדי מעיל התחתון של המחבת באופן שווה עם הביצים. מבשלים עד החביתה הוא בקושי להגדיר אבל הקצוות אינם קשים, 1 עד 2 דקות.
בעדינות להפוך את החביתה מעל ומבשלים את הצד השני, על 1 דקה יותר.
מניחים חביתה על תבנית אפייה בטוחה לטבחים; מעל החביתה עם בייקון מתפורר, עגבניות חתוכות לקוביות, הודו מעדנייה, וגבינת מונטריי ג ' ק.
מקפלים את החביתה לשניים כדי להקיף את הסתימות ומניחים את החביתה מתחת למטלית עד בועות הגבינה, כ 2 דקות.
מניחים חביתה על מגש הגשה ומסדרים את פרוסות העגבניות על החביתה.
יוצקים רוטב הולנדז על החביתה ומפזרים פתיתי פטרוזיליה לשרת.