חביתת קינוח נפוחה
חביתת קינוח נפוחה לוקחת בערך 30 דקות מההתחלה ועד הסוף. תמורת 1.74$ למנה, המתכון הזה מכסה 14% מהדרישות היומיות שלכם של ויטמינים ומינרלים. לארוחה זו יש 263 קלוריות, 10 גרם חלבון ו-14 גרם שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים. מתכון זה אהוב על 1 אוכלי אוכל וטבחים. אם יש לכם תותים, ביצים, תמצית וניל וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. בכל מקרה, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 34%. הציון הזה לא כל כך מדהים. חביתת קינוח אפרסק נפוחה והבלנדר הידני של KitchenAid 5 מהירויות, חביתה נפוחה וחביתת תפוח נפוחה דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
בקערה, מקציפים חלבונים עם מלח עד שנוצרים פסגות נוקשות; לְהַפְרִישׁ. בקערה אחרת מקציפים את החלמונים, הסוכר, הקמח, קליפת הלימון והוניל עד לקבלת מרקם חלק. מקפלים פנימה חלבונים. ב-10 אינץ'. מחבת חסינת תנור, ממיסים חמאה על אש בינונית-נמוכה.
מוסיפים את תערובת הביצים. מבשלים ללא ערבוב במשך 6-7 דקות או עד שהתחתית מזהיבה.
מסירים מהאש. צולים 4 אינץ' מהאש במשך דקה אחת או רק עד שהחלק העליון מזהיב (צפו היטב). מקפלים חביתה לשניים; להעביר לצלחת הגשה. למעלה עם תותים וקצפת.
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
אנטיפסטי עובד ממש טוב עם יין מבעבע ורוזה מבעבע. אם אתה מגיש מבחר של מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. ה-Berlucchi Franciacorta '61 Extra Brut עם דירוג של 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה כ-34 דולר לבקבוק.
![Berlucchi Franciacorta '61 Extra Brut]()
Berlucchi Franciacorta '61 Extra Brut
Extra Brut '61 הוא מחווה ללידתה של פרנסיקורטה ב-1961 - השנה שבה ייצר ברלוצ'י את היין המבעבע הראשון בשיטה הקלאסית הזו. הנוצץ המהנה והתוסס הזה מציע פרי הדר וסיומת פריכה ונקייה. תערובת: 85% שרדונה, 15% פינו נירו*התווית ל-Franciacorta '61 Extra Brut נמצאת בתהליך של שינוי. ייתכן שתקבל אחת משתי התוויות הללו המופיעות למעלה. לא ניתן לבקש תוויות ספציפיות.