חביתת תנור אגסים
חביתת תנור אגס יכולה להיות בדיוק המתכון הצמחוני לקטו אובו שחיפשתם. מנה אחת מכילה 239 קלוריות, 6 גרם חלבון ו-10 גרם שומן. מתאים ל-4 מנות. המתכון הזה מטעם Taste of Home דורש חמאה, סוכר, קמח וקינמון טחון. זה עובד הכי טוב בתור מזנון, והוא נעשה תוך כ-30 דקות. רק אנשים בודדים הכינו את המתכון הזה, ואחד היה אומר שהוא הגיע למקום. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 22%, וזה די גרוע. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: חביתת דנבר בתנור, חביתת תנור בראנץ' וחביתת דנבר בתנור.
הוראות
בתנור חסין 10 אינץ'. מחבת, ממיסים חמאה על אש בינונית. מערבבים פנימה את הקינמון, הג'ינג'ר ו-1 כף סוכר. מבשלים במשך דקה אחת או עד שהסוכר נמס.
מוסיפים אגסים. להפחית את החום; מבשלים במשך 5 דקות או עד שהאגס מתרכך, תוך ערבוב מדי פעם.
מסירים מהאש; מסדרים אגסים בצורה אחידה במחבת.
בקערה גדולה מקציפים את הקמח, 1 כף סוכר, חלמונים ווניל עד לקבלת מרקם חלק. בקערה קטנה מקציפים את החלבונים עם יתרת הסוכר עד לקבלת קצף נוקשה. מקפלים בעדינות לתוך תערובת החלמונים רק עד לקבלת תערובת אחידה.
אופים, ללא כיסוי, ב-400 מעלות למשך 10 דקות או עד שתפוח ושחום.
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
ניתן לשלב אנטיפסטי עם יין מבעבע ורוזה מבעבע. אם אתה מגיש מבחר של מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. יין אחד שתוכלו לנסות הוא Billecart-Salmon Blanc de Blancs Grand Cru. יש לו 4.7 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-80 דולר.
בילקארט-סלמון בלאן דה בלאנס גרנד קרו
המוס העדין של בועות עדינות מלווה באלגנטיות את נצנוץ צבע הזהב שלו. קובה שתפתיע אתכם בעוצמתה הטהורה של ניחוחות פירות יבשים, שקדים ואגוזי לוז טריים מעורבבים עם אלה של פירות בשר לבן. התחושה הקרמית של הבועה הקשורה לניחוחות של בריוש בחמאה וניחוחות מינרלים. גימור מתמשך עם מתיקות רעננה ואלגנטית. הבקבוק הנהדר הזה יהווה נישואים מושלמים עם קוויאר או צדפות משובחות, אבל גם עם דגים ופירות ים צלויים.