קושימומחה
מוכן ב55 דק.
מנות70
ציון בריאות0
מגזין

חג המולד Petits Fours

חג המולד Petits Fours
חג המולד Petits Fours עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה זו מכילה כ 1 גר' של חלבון, 2 גרם של שומן, וסך הכל 139 קלוריות. והוא יספק כ 70 מנות. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לכי לחנות וקחי חלב טרטר, חלמונים, סוכר של ממתקים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה מן הטעם של הבית יש 1 אוהדים. זה יהיה להיט בחג המולד שלך. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: Petits Fours, Petits Fours, ו Petits Fours.

הוראות

1
בקערה גדולה, להכות ביצים וחלמון ביצה עד מעובה מעט. בהדרגה להוסיף סוכר, להכות עד עבה בצבע לימון.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
2
מערבבים קמח ואבקת אפייה; מוסיפים בהדרגה לתערובת ביצים עם חלב וחמאה, מכים היטב לאחר כל תוספת. (בלילה יהיה עבה).
מרכיבים שתצטרך
1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
3
מורחים באופן שווה לתוך משומן 15-in משומן. אקס-10-אין. אקס-1-אין. תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
4
אופים ב 350° במשך 12-15 דקות או עד קיסם מוכנס ליד המרכז יוצא נקי.
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
5
מגניב במשך 10 דקות לפני היפוך על מתלה חוט להתקרר לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
6
חותכים פרוסה דקה מכל צד של עוגה.
7
חותכים עוגה לתוך 1-1/4-in. ריבועים. הקפא עוגות.
8
בסיר גדול, לשלב את הסוכר, מים וקרם של טרטר. מביאים לרתיחה, ללא ערבוב, עד מדחום ממתקים קורא 226°. מגניב עד 100°; לנצח סוכר ' ממתקים עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
5 סוכריות של Peachie-O5 סוכריות של Peachie-O
חלבוני ביצה (בערך 9)חלבוני ביצה (בערך 9)
ממתק חמוץ Brite Octopusממתק חמוץ Brite Octopus
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
ציוד שתשתמש בו
מדחום ממתקיםמדחום ממתקים
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
9
שמירה על זיגוג חם, לטבול ריבועי עוגה לתוך זיגוג עם מזלג שני טין, המאפשר עודף לטפטף.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
10
מניחים על מדפים על נייר שעווה.
11
להוסיף מים חמים, 1 כפית בכל פעם, אם זיגוג הופך עבה מדי.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
12
בואו להתייבש לחלוטין. לקשט עם ציפוי וסוכריות.
מרכיבים שתצטרך
כתום והדבק צבע מאכלכתום והדבק צבע מאכל
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון1 ממתק חמוץ בריטה תמנון