קושימומחה
מוכן ב55 דק.
מנות70
ציון בריאות0
מגזין

חג המולד Petits Fours

חג המולד Petits Fours
חג המולד Petits Fours עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה זו מכילה כ 1 גר' של חלבון, 2 גרם של שומן, וסך הכל 139 קלוריות. והוא יספק כ 70 מנות. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לכי לחנות וקחי חלב טרטר, חלמונים, סוכר של ממתקים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה מן הטעם של הבית יש 1 אוהדים. זה יהיה להיט בחג המולד שלך. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: Petits Fours, Petits Fours, ו Petits Fours.

הוראות

1
בקערה גדולה, להכות ביצים וחלמון ביצה עד מעובה מעט. בהדרגה להוסיף סוכר, להכות עד עבה בצבע לימון.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
מערבבים קמח ואבקת אפייה; מוסיפים בהדרגה לתערובת ביצים עם חלב וחמאה, מכים היטב לאחר כל תוספת. (בלילה יהיה עבה).
מרכיבים שתצטרך
2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
3
מורחים באופן שווה לתוך משומן 15-in משומן. אקס-10-אין. אקס-1-אין. תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
4
אופים ב 350° במשך 12-15 דקות או עד קיסם מוכנס ליד המרכז יוצא נקי.
ציוד שתשתמש בו
קיסמי שיניים (להחזקת נתחי עוף יחד)קיסמי שיניים (להחזקת נתחי עוף יחד)
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
5
מגניב במשך 10 דקות לפני היפוך על מתלה חוט להתקרר לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
6
חותכים פרוסה דקה מכל צד של עוגה.
7
חותכים עוגה לתוך 1-1/4-in. ריבועים. הקפא עוגות.
8
בסיר גדול, לשלב את הסוכר, מים וקרם של טרטר. מביאים לרתיחה, ללא ערבוב, עד מדחום ממתקים קורא 226°. מגניב עד 100°; לנצח סוכר ' ממתקים עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס ריבת פטל, מחולקת1/3 כוס ריבת פטל, מחולקת
בצק עוגיות חמאת בוטניםבצק עוגיות חמאת בוטנים
סוכריות בגודל ביס של סקיטלססוכריות בגודל ביס של סקיטלס
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
מדחום ממתקיםמדחום ממתקים
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
9
שמירה על זיגוג חם, לטבול ריבועי עוגה לתוך זיגוג עם מזלג שני טין, המאפשר עודף לטפטף.
מרכיבים שתצטרך
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
10
מניחים על מדפים על נייר שעווה.
11
להוסיף מים חמים, 1 כפית בכל פעם, אם זיגוג הופך עבה מדי.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
12
בואו להתייבש לחלוטין. לקשט עם ציפוי וסוכריות.
מרכיבים שתצטרך
כתום והדבק צבע מאכלכתום והדבק צבע מאכל
סוכריות בגודל ביס של סקיטלססוכריות בגודל ביס של סקיטלס