חג המולד Petits Fours
חג המולד Petits Fours עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה זו מכילה כ 1 גר' של חלבון, 2 גרם של שומן, וסך הכל 139 קלוריות. והוא יספק כ 70 מנות. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לכי לחנות וקחי חלב טרטר, חלמונים, סוכר של ממתקים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה מן הטעם של הבית יש 1 אוהדים. זה יהיה להיט בחג המולד שלך. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: Petits Fours, Petits Fours, ו Petits Fours.
הוראות
בקערה גדולה, להכות ביצים וחלמון ביצה עד מעובה מעט. בהדרגה להוסיף סוכר, להכות עד עבה בצבע לימון.
מערבבים קמח ואבקת אפייה; מוסיפים בהדרגה לתערובת ביצים עם חלב וחמאה, מכים היטב לאחר כל תוספת. (בלילה יהיה עבה).
מורחים באופן שווה לתוך משומן 15-in משומן. אקס-10-אין. אקס-1-אין. תבנית אפייה.
אופים ב 350° במשך 12-15 דקות או עד קיסם מוכנס ליד המרכז יוצא נקי.
מגניב במשך 10 דקות לפני היפוך על מתלה חוט להתקרר לחלוטין.
חותכים פרוסה דקה מכל צד של עוגה.
חותכים עוגה לתוך 1-1/4-in. ריבועים. הקפא עוגות.
בסיר גדול, לשלב את הסוכר, מים וקרם של טרטר. מביאים לרתיחה, ללא ערבוב, עד מדחום ממתקים קורא 226°. מגניב עד 100°; לנצח סוכר ' ממתקים עד חלקה.
שמירה על זיגוג חם, לטבול ריבועי עוגה לתוך זיגוג עם מזלג שני טין, המאפשר עודף לטפטף.
מניחים על מדפים על נייר שעווה.
להוסיף מים חמים, 1 כפית בכל פעם, אם זיגוג הופך עבה מדי.
בואו להתייבש לחלוטין. לקשט עם ציפוי וסוכריות.