לזניה עוף לימון
לזניה עוף לימון יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 31 גרם חלבון, 31 גרם שומן, ובסך הכל של 514 קלוריות. מתכון זה משמש 6. המתכון הזה מכסה 15% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 6 אנשים הכינו את המתכון הזה ויעשו אותו שוב. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זה הביא לך את כולםמתכונים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 1 שעה ו 20 דקות. גשו לסופר וקנו רוטב פסטה אלפרדו שמנת, צלפים, קליפת לימון, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בקליפת הלימון תוכלו לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם עוגת סירופ לימון עם פירות יער ושמנת לימון כמו קינוח. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 49%. הציון הזה מוצק. נסו לזניה עוף לימון, לזניה דה פולו קון צ'מפי צ' אניון (לזניה עוף ופטריות), ו נקניק, מנגולד ולימון לזניה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל -350 מעלות צלזיוס. מצפים קלות תבנית אפייה מרובעת של 2 ליטר בתרסיס בישול; מניחים בצד. בסיר משלבים קלאסיקו. אור שמנת אלפרדו רוטב פסטה וצלפים. מביאים לרתיחה על אש בינונית, תוך ערבוב מדי פעם. כפית 1/3 כוס קלאסיקו: אור שמנת אלפרדו רוטב פסטה לתוך צלחת מוכנה. למעלה עם 2 אטריות לזניה. בקערה מערבבים יחד ריקוטה, 1 כוס גבינת פונטינה, 1 כפית קליפת לימון. כף חצי מתערובת הגבינה על אטריות.
מפזרים 2 כפות פרמזן. למעלה עם חצי עוף. כפית חצי רוטב פסטה הנותרים על שכבת עוף.
למעלה עם 2 אטריות נוספות, תערובת ריקוטה שנותרה, ועוף שנותר.
מוסיפים עוד 2 אטריות, רוטב שנותר, ומפזרים את יתרת הפונטינה והפרמזן.
הניחו לעמוד, מכוסה, על רשת למשך 20 דקות לפני ההגשה.
מפזרים את קליפת הלימון שנותרה.