קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות2
ציון בריאות31
מגזין

חוטי בצל

חוטי בצל
חוטי בצל הוא מתכון צמחוני לקטו אובו עם 2 מנות. מנה אחת מכילה 691 קלוריות , 22 גרם חלבון ו -12 גרם שומן . , מתכון זה מכסה 29% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה עובד הכי טוב כמנה עיקרית, והוא נעשה תוך שעה ו-20 דקות בערך. 256 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. אם יש לך מעט כף מלח, שמן קנולן, קמח ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין את זה. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 96% , וזה מעולה. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: מחרוזות בצל , מחרוזות בצל פריך ומטוגנות בצל וידיאלי עם איולי חזרת .

הוראות

1
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
2
מתחילים בקילוף הבצלים ובחיתוך דק מאוד, השתמשו בפריסת מנדולינה אם אפשר. מפרידים את פרוסות הבצל ומניחים אותן בתבנית אפייה רדודה ויוצקים את החמאה מעל. דוחסים את הבצלים כלפי מטה כך שהם יהיו שקועים ככל האפשר ונותנים להם להשרות על השיש לפחות שעה. במידת הצורך, מערבבים אותם מעט באמצע תהליך ההשריה.
מרכיבים שתצטרך
1 כף דלה מלח1 כף דלה מלח
כף מלח מועטהכף מלח מועטה
ציוד שתשתמש בו
מנדולינהמנדולינה
2 כפות שמנת מתוקה להקצפה, בטמפרטורת החדר2 כפות שמנת מתוקה להקצפה, בטמפרטורת החדר
3
מערבבים בקערה את הקמח, המלח, הפלפל השחור והקאיין ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דקפרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
ריבת אוכמניות איכותיתריבת אוכמניות איכותית
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
4
יוצקים 1 עד 2 ליטר שמן קנולה בסיר או בתנור הולנדי.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית
ציוד שתשתמש בו
1 חבילת חמאה, ועוד 3 כפות מומסות להברשה1 חבילת חמאה, ועוד 3 כפות מומסות להברשה
5
מחממים ל-375 מעלות פרנהייט, או עד שקורט קמח רוחש כאשר מפזרים אותו על הסיר.
מרכיבים שתצטרך
ריבת אוכמניות איכותיתריבת אוכמניות איכותית
ציוד שתשתמש בו
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
6
בעזרת מלקחיים, מוציאים חופן בצל מהחלב ומטבלים מיד לתוך תערובת הקמח. מצפים את הבצלים בתערובת הקמח, ולאחר מכן דופקים אותם בחלק הפנימי של הקערה כדי לנער את העודפים.
מרכיבים שתצטרך
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורןכל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ריבת אוכמניות איכותיתריבת אוכמניות איכותית
סוכר אדום גססוכר אדום גס
ציוד שתשתמש בו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
7
טובלים את הבצלים בשמן החם. עם כפית, להתעסק איתם קצת רק כדי לשבור אותם, ולצפות בהם! הם יהיו מוכנים להסיר מהשמן תוך זמן קצר.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
8
כשהם מזהיבים (זה אמור לקחת רק דקה או שתיים), מסירים אותם מהשמן ומניחים על צלחת מרופדת בנייר סופג.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
9
חוזרים על הפעולה עם שאר פרוסות הבצל ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
10
ערמו את אלה על גבי המבורגר בגריל עסיסי - למות!