תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל חום רציני: Stovetop צ'יפוטלה מק וגבינה. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 701 קלוריות, 31 גרם של חלבון ו41 גרם של שומן. מתכון זה מ "אוכל רציני" יש 970 אוהדים. אם יש לכם קליפות פסטה, חמאה, חרדל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: חום רציני: צ'יפוטלה-סלסה בייקון, מת על החום הזה! סלט שרימפס צ'יפוטלה, ו חום רציני: מתנה תוצרת בית של צ'יפוטלה קרמל פופקורן קראנץ.
הוראות
1
מביאים סיר גדול של מים מלוחים על חום גבוה לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
2
מוסיפים קונכיות פסטה ומבשלים לפי הוראות האריזה עד אל דנטה.
מרכיבים שתצטרך
1 כף מרסלה יבשה
3
מסננים ומזמינים פסטה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
4
בסיר גדול, מוסיפים חלב מאודה ופרה צ ' יפוטלה על חום בינוני גבוה. מביאים רק לרתיחה, מיד להסיר מן החום על רותחים.