חום רציני: רוטב צ'ילה האדום של האנטלי דנט
חום רציני: רוטב צ'ילה האדום של האנטלי דנט הוא טבעוני רוטב. מתאים ל-8 מנות. מנה אחת מכילה עד 0 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 40 קלוריות. 4 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. גשו לסופר וקנו את אבקת צ'ילה, שום, שמן צמחי, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו דרום מערב רוטב צ'ילה אדום, חום רציני: עוגת שוקולד-צ'ילה, ו חום רציני: סנטה פה בסגנון ירוק צ'ילה פנקייק (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר 2 ליטר מעל חום בינוני, שמן חם.
מוסיף את הבצל ואת השום ואת sauté בעדינות במשך כ 5 דקות, או עד הבצל הוא שקוף. מערבבים אורגנו, כמון וקמח. לבשל, ערבוב כל הזמן, עד תערובת זו רביכה דמוי בועות עד ומתחיל להפוך חום בהיר מאוד, על 3 דקות.
בקערה נפרדת, לערבב את אבקת צ ' ילה ומים עד מעורבב בצורה חלקה.
יוצקים תערובת לתוך הדבק קמח בצל, ערבוב עם מקצף כדי למנוע גושים. להחזיר את המחבת לחום בינוני ולהביא את הרוטב לנקודת הרתיחה. מערבבים כל הזמן כדי למנוע צ ' יילס מלצרוב עד בועות טופס. כאשר הרוטב רק מתחיל להראות סימנים של רותחים פעיל, להפחית את החום נמוך ומבשלים, מכוסה, במשך 2 עד 3 דקות יותר. הקפד לערבב כמה פעמים, להגיע ביסודיות סביב התחתון הצדדים של המחבת כדי לתפוס כל גושים מתחילים להיווצר. כאשר הרוטב מעובה, וחלק, מוסיפים את המלח, מתחילים עם כמות קטנה יותר.
הסר מהחום והנח בצד עד הצורך. רוטב צ ' ילה האדום המוגמר צריך להיות עבה מספיק כדי לצפות כפית בכבדות.
©iStockphoto.com/ilmwa555