חומוס אבוקדו עם שבבי פיתה פריכים עשוי להיות רק ההר ד ' אובר שאתה מחפש. מתכון טבעוני זה משרת 6 . מנה אחת מכילה 400 קלוריות, 9 גרם חלבון, ו 27 גרם שומן. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. כמה אנשים באמת אהבו את המנה המזרחית הזאת. מתכון זה מן האוכלרשת יש 13 אוהדים. אם יש לכם שמן זית, לחמי פיתה, מלח כשר וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. עם כפית ציון 87%, המנה הזו אדירה. נסו חומוס אבוקדו + שבבי פיתה מחיטה מלאה, חומוס עם שבבי פיתה, ו חומוס פלפל אדום עם שבבי פיתה (מתכונים דומים).
הוראות
1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
1
מניחים מתלה לתנור במרכז התנור ומחממים מראש ל -350 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
בקערה קטנה מקציפים יחד את השמן, אבקת הצ ' ילי וגרידת הליים אם משתמשים בהם.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
מברישים את התערובת משני צידי חצאי הלחם בעזרת מברשת מאפה.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות בירה
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפה
4
מפזרים את הלחמים עם המלח והפלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
5
חותכים כל חצי לחם ל -8 טריזים ומניחים בשכבה אחת על תבנית עם נייר אפייה.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות בירה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
6
אופים עד פריך וזהוב, 15 עד 18 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
1
שלב את השעועית, האבוקדו, הארוגולה, הפטרוזיליה, מיץ הלימון, השום, המלח והפלפל בקערת מעבד המזון. דופק עד שהתערובת קצוצה גס. מוסיפים בהדרגה את שמן הזית עד שהתערובת שמנת. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר