חומוס אבוקדו עם צ'יפס פיתה פריך
חומוס אבוקדו עם שבבי פיתה פריכים עשוי להיות רק ההר ד ' אובר שאתה מחפש. מתכון טבעוני זה משרת 6 . מנה אחת מכילה 400 קלוריות, 9 גרם חלבון, ו 27 גרם שומן. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. כמה אנשים באמת אהבו את המנה המזרחית הזאת. מתכון זה מן האוכלרשת יש 13 אוהדים. אם יש לכם שמן זית, לחמי פיתה, מלח כשר וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. עם כפית ציון 87%, המנה הזו אדירה. נסו חומוס אבוקדו + שבבי פיתה מחיטה מלאה, חומוס עם שבבי פיתה, ו חומוס פלפל אדום עם שבבי פיתה (מתכונים דומים).
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
מניחים מתלה לתנור במרכז התנור ומחממים מראש ל -350 מעלות צלזיוס.
בקערה קטנה מקציפים יחד את השמן, אבקת הצ ' ילי וגרידת הליים אם משתמשים בהם.
מברישים את התערובת משני צידי חצאי הלחם בעזרת מברשת מאפה.
מפזרים את הלחמים עם המלח והפלפל.
חותכים כל חצי לחם ל -8 טריזים ומניחים בשכבה אחת על תבנית עם נייר אפייה.
אופים עד פריך וזהוב, 15 עד 18 דקות.
שלב את השעועית, האבוקדו, הארוגולה, הפטרוזיליה, מיץ הלימון, השום, המלח והפלפל בקערת מעבד המזון. דופק עד שהתערובת קצוצה גס. מוסיפים בהדרגה את שמן הזית עד שהתערובת שמנת. מתבלים במלח ופלפל.
כף את החומוס לקערת הגשה והגיש לצד שבבי הפיתות.