חומוס אורזו פילאף
זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 20 דקות. מתכונים דומים: אורזו-ברוקולי פילאף, אורזו פילאף עם פטריות, ו שרימפס ואורזו פילאף.
הוראות
מחממים שמן על חום בינוני במחבת גדולה ועמוקה עם מכסה. לטגן את הבצל, גזר, ושום עם אבקת קארי ותימין עד הבצל רך.
הוסף את orzo ו מוקפץ עד הפסטה הוא השחמה קלות. מערבבים את מרק העוף, חומוס, ורוטב צ ' ילי; מביאים לרתיחה. מכסים במכסה הדוק ומפחיתים את החום לנמוך. מבשלים את התבשיל 12 דקות, ערבוב מדי פעם, או עד אורזו מבושל לחלוטין. (התבשיל צריך להיות קצת brothy, לא יבש.)