חומוס חלק במיוחד
המתכון חומוס חלק במיוחד מוכן בערך 14 שעות וזה בהחלט מדהים ללא גלוטן וטבעוני ומתאים לאוהבי מזון המזרח התיכון. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מתאבן זה יש 756 קלוריות, 27 גרם חלבון ו 41g של שומן למנה. מתכון זה מ רציני אוכל יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו סודה לשתיה, שמן זית, שום טרי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו עוגת דלעת חלקה במיוחד, כיצד להפוך חומוס תוצרת בית חלק במיוחד ... או חלומות החומוס עשויים), ו חומוס... חלק וקרם (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים חומוס בקערה גדולה ומכסים עם כמות כפולה של מים קרים. מערבבים 1 כפית סודה לשתייה ולתת לשבת במשך 12 שעות.
מסננים חומוס ולהעביר סיר גדול או תנור הולנדי לכסות עם פעמיים את נפח המים. מערבבים הנותרים 1/2 כפית סודה לשתייה ולהביא לרתיחה על חום בינוני. להפחית את החום נמוך, כיסוי, ומבשלים עד חומוס הם במכרז לאורך, על 1 שעה.
מסננים חומוס, הזמנה 1/2 כוס של נוזל בישול.
לקלף חומוס, להשליך עורות.
להעביר חומוס אל קערת העבודה של מעבד מזון מצויד להב פלדה. דופק עד חומוס קצוץ דק, לעצור כדי לגרד את הצדדים של קערה לפי הצורך.
מוסיפים טחינה, מיץ לימון, שמן זית ושום; מחית עד חלקה, לעצור כדי לגרד את הצדדים של הקערה לפי הצורך. רזה עם נוזל בישול שמור עקביות הרצוי. מתבלים במלח לפי הטעם.
העברה למיכל אטום ולאחסן במקרר עד שבוע.