חומוס ים תיכוני עם ירקות
חומוס ים תיכוני עם ירקות עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 32 גרם חלבון 18 גרם של שומן, וסך הכל 753 קלוריות. מתאים ל-4 מנות. גשו לסופר וקנו עלי דפנה, סוכר, סוכר ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב הקישואים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,ריבועי קינוח קישואים כקינוח. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון מדהים spoonacular של 90%. נסו חומוס ים תיכוני, חומוס ים תיכוני מרוסק, ו שעורה ים תיכונית עם חומוס וארוגולה (מתכונים דומים).
הוראות
שמן חום במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני גבוה עד חם.
מוסיפים בצל ושום; מטוגנים 3 דקות.
מוסיפים בזיליקום ו-5 המרכיבים הבאים (בזיליקום דרך עגבניות). מביאים לרתיחה, ולהפחית את החום בינוני. לבשל 5 דקות, ערבוב מדי פעם. מערבבים בחומוס; לבשל 3 דקות.
להוסיף קישואים; לכסות ולבשל 3 דקות או עד קישואים הוא מכרז. השליכו את עלי המפרץ.
מגישים עם אורז; מפזרים גבינה.