חומוס ישראלי עם פפריקה וחומוס שלם
המתכון חומוס ישראלי עם פפריקן וחומוס שלם יכול לספק את השתוקקות המזרח התיכון שלך בערך 1 שעה ו 15 דקות. מנה זו מכילה כ 22 גרם חלבון 47 גרם של שומן, וסך הכל 795 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד טוב כמו מתאבן. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב טבעוני דיאט. גשו לסופר וקנו פטרוזיליה, פפריקה, פיתות ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו סלט קוסקוס ישראלי עם פפריקה מעושנת, קישואים ממולאים בחומוס וקוסקוס ישראלי, ו חומוס ישראלי (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה בינונית, לכסות את החומוס המיובש עם 2 סנטימטרים של מים ומערבבים בסודה לשתייה. תקרר את החומוס בין לילה.
מסננים את החומוס ולשטוף אותם מתחת למים קרים.
בסיר בינוני, לכסות את החומוס עם 2 סנטימטרים של מים מתוקים.
מוסיפים את שיני השום ומביאים לרתיחה. מבשלים מעל חום נמוך בינוני עד החומוס הם מכרז, על 40 דקות.
מסננים, הזמנה 10 כפות של מי בישול 2 כפות של חומוס. יש לשטוף את החומוס מתחת למים קרים. מקלפים את שיני השום.
במעבד מזון, מחית את החומוס עם 1/2 כוס של מי בישול שמורים, 1/4 כוס שמן זית ו 6 שיני שום.
מוסיף את הכמון יחד עם 1/4 כוס כל אחד טחינה ומיץ לימון ולעבד עד שמנת. מתבלים את החומוס במלח ומעבירים אותו לקערת הגשה.
הוסף את הנותרים 1/4 כוס טחינה, 1/4 כוס שמן זית, 2 כפות של מי בישול שמורים, 1 כף מיץ לימון שום ציפורן פירה.
באמצעות מצקת, לעשות הזחה במרכז החומוס. כפית בתערובת טחינה-לימון.
מפזרים את החומוס עם הכמון והפפריקה.
מקשטים עם חומוס כולו שמורות והפטרוזיליה, ומגישים עם פיתות לחם.