חומוס, לחם ומרק כרישה עם הריסה ויוגורט
חומוס, לחם, ומרק כרישה עם הריסאן ויוגורט הוא צמחוני מנה עיקרית. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 354 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 9g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. אם יש לך פטרוזיליה שטוחה, כרישה, יוגורט, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש עד כמון הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס שוקולד מרוקאי כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו חריף אריסה, חציל & מרק חומוס, חומוס, כרישה ומרק פרמזן, ו כרישה מוקרמת ומרק יוגורט (מתכונים דומים).
הוראות
הסר שורשים, עלים חיצוניים, ואת צמרות כרישה, עוזב חלקים לבנים וירוקים בהירים של כל כרישה.
חותכים כל כרישה במחצית לאורכו.
חותכים כל חצי לרוחב לפרוסות דקות. לשטוף עם מים קרים; לנקז.
מחממים שמן זית בתנור הולנדי גדול על אש בינונית.
הוסף כרישה למחבת; לבשל 10 דקות או עד מכרז, ערבוב לעתים קרובות.
מוסיפים כמון ושום; מבשלים 1 דקה.
מוסיפים מרק עוף וחומוס; מביאים לרתיחה. להפחית את החום בינוני נמוך, ומבשלים 15 דקות. מוסיפים פטרוזיליה.
מניחים על לחם 2/3 כוס בכל אחד 6 קערות; מצקת על מרק 1 1/3 כוסות מעל כל מנה.
שלב 3/4 כוס יוגורט דל שומן ו 6 כפיות הריסה בקערה קטנה. למעלה כל מנה עם 2 כפות תערובת יוגורט.