קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות6
ציון בריאות49
מגזין

חומוס עם לחם שטוח מחיטה מלאה

חומוס עם לחם שטוח מחיטה מלאה
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני הר ד ' אובר, אז נסו חומוס עם לחמים שטוחים מחיטה מלאה. המתכון הזה מכסה 20% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 432 קלוריות, 12 גרם חלבון, ו 24 גרם שומן. מתכון זה משמש 6. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. מתכון זה אופייני למטבח המזרחי של המזרח התיכון. גשו לסופר וקנו שמן זית, מלח, טחינה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר טבעוני דיאטה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 30 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 81%. הציון הזה אדיר. נסו לחמים שטוחים מחיטה מלאה ממולאים בכרובית, אפונה ותרד, החומוס הטוב ביותר: חומוס דלעת עם קינמון" סוכר " צ'יפס טורטיה {חיטה מלאה, דל שומן, צמחוני + סופר פשוט}, ו חומוס פסטו וצ'יפס פיתה מחיטה מלאה (מתכונים דומים).

הוראות

1
בסיר מכסים את גרגרי החומוס ב -2 סנטימטרים מים ומביאים לרתיחה. מבשלים על אש נמוכה עד שהחומוס רך, בערך 1 שעה; מוסיפים עוד מים לפי הצורך כדי לשמור אותם מכוסים. שמרו 1/4 כוס מנוזל הבישול ונקזו את גרגירי החומוס.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2
מעבירים את גרגרי החומוס למעבד מזון.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
3
מוסיפים את נוזל הבישול השמור ואת שאר מרכיבי החומוס ומעבדים לתערובת אחידה. מתבלים במלח.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות פרובולון או מוצרלה מגוררת או שילוב של השניים3 כוסות פרובולון או מוצרלה מגוררת או שילוב של השניים
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
4
בקערה גדולה מקציפים את הקמח, המלח ואבקת האפייה. מערבבים פנימה את המים ושמן הזית ולשים ליצירת בצק לח. מכסים במגבת מטבח ומניחים לנוח למשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
מחממים מחבת ברזל יצוק בגודל 10 אינץ'. מחלקים את הבצק ל -16 כדורים. על משטח עבודה מקומח קלות, מרדדים כל כדור לסגלגל בגודל 6 על 3 אינץ'. מבשלים 2 לחמים שטוחים בכל פעם במחבת על אש בינונית עד שהם מתחילים להשחים בתחתית, כ -2 דקות. הופכים ומבשלים עד להשחמה בכתמים בצד השני, כ -2 דקות. ממש לפני ההגשה, להפוך כל לחם שטוח על להבה פתוחה עד חרוך קלות, 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
לחם שטוחלחם שטוח
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
מגישים עם החומוס.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות פרובולון או מוצרלה מגוררת או שילוב של השניים3 כוסות פרובולון או מוצרלה מגוררת או שילוב של השניים