חורף-טארט פירות גן
טארט פירות גן החורף עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. והוא מספק כ 16 מנות . מנה זו מכילה סביב 3 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 258 קלוריות. אם יש לך שימורי משמש, משמשים, מיץ תפוזים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. וזה לא כזה אדיר. נסו חורף-עוגת פירות עם גלידת קרמל, ביצה מקושקשת בגן החורף, ו סלט גזר Spiralized גן החורף (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים חמאה בסיר קטן; מבשלים מעל חום בינוני 3 דקות או עד השחמה קלה, ערבוב לעתים קרובות.
יוצקים חמאה משחימה לתוך קערה קטנה. מערבבים בשמן וקמח 1 כוס. כיסוי; להקפיא 30 דקות או עד המשרד.
שלב 1 1/4 כוסות קמח, 2 כפות סוכר מגורען, ומלח בקערה גדולה; להפריש.
לשבור תערובת שמן לחתיכות קטנות, לחתוך לתערובת קמח באמצעות בלנדר מאפה או 2 סכינים עד תערובת דומה ארוחה גסה.
מפזרים חלב, 1 כף בכל פעם, על פני השטח; לזרוק עם מזלג עד לח. לחץ על תערובת בעדינות לתוך מעגל 6 אינץ ' על 2 גיליונות של גלישת פלסטיק חופפת מעט, ולכסות עם יריעות נוספות של ניילון נצמד.
רול בצק, עדיין מכוסה, למעגל 13 אינץ'.
הסר יריעות עליונות של ניילון נצמד; בצק בכושר, צד חשוף למטה, למחבת טארט 11 אינץ ' מצופה בתרסיס בישול.
הסר יריעות תחתונות של ניילון נצמד. מקפלים קצוות תחת, ולחץ נגד הצדדים של פאן.
מברשת תחתית הבצק עם ביצה לבן, ומפזרים פקאנים; להפריש.
מערבבים צימוקים ו-9 המרכיבים הבאים (צימוקים דרך חמוציות) בקערה גדולה; מוסיפים מיץ תפוזים ומערבבים היטב. תערובת פירות כפית לתוך קרום מוכן.
מברשת קצוות של קרום עם שימורים.
מניחים מחבת טארט על תבנית אפייה גדולה.
אופים ב 425 במשך 10 דקות. להפחית את החום ל 350 (לא להסיר טארט מהתנור), ולאפות 30 דקות נוספות או עד הקרום הוא חום זהוב. טארט מגניב על מתלה תיל.