שמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוף
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
7
מחממים תנור ל 425 מעלות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
8
הסר אווז מן המרינדה, לצחצח יבש לטפוח. מתבלים במלח ופלפל ושוכבים שטוח על קרש חיתוך, צד העור למטה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
תלת עצות, גזוז
אווז שלם
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
9
להניח את מלית באופן שווה על אווז ולהתגלגל כמו גליל ג ' לי. קשור היטב בחוט הקצב והנח במחבת הצלייה. צולים בתנור במשך 45 עד 50 דקות, או עד הטמפרטורה הפנימית מגיע 150 מעלות.