חזה אווז מעושן עם סלט אגס
חזה אווז מעושן עם סלט אגס עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 2299 קלוריות, 92 גרם חלבון ו 212 גרם שומן. אם יש לך ארוגולה, פלפל ומלח, חזה אווז, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב האגסים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קרפים מקמח תירס עם תאנים ואגסים כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. עם כפית מתכונים דומים: חזה ברווז מעושן וסלט רימון, ביצת אווז על Springstep חלב עישן עזים גבינה תפוחי אדמה Rosti, ו אגס, גבינה כחולה, סלט אגוזים עם הודו מעושן.
הוראות
פרוס חזה אווז על הטיה רזה מאוד קילו קלות בין נייר שעווה משומן.
להניח 6 או 7 פרוסות על כל אחד 4 צלחות ולהניח בצד.
מחממים תנור ל 350 מעלות F.
ליבה וחותכים את האגסים בעובי 1/16 אינץ'. לזרוק בקערה עם ארוגולה, מיץ לימון ושמן זית. מתבלים במלח והרבה פלפל.
מניחים צלחות בתנור במשך 20 שניות, עד רק חם ולהסיר. מחלקים סלט על כל אחד, מקשטים עם גרידה ופלפל שחור סדוק יותר ומגישים.