חזה בקר ברביקיו
המתכון בשר בקר ברביקיו בריסקט יכול לספק את התשוקה האמריקאית שלך בערך 10 שעות ו-15 דקות. והוא מתאים להגשה ל 15 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 427 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 12 גרם שומן. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום האב. לך לחנות ותביא רוטב ברביקיו מקורי, בצל, לחמניות קייזר, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זה עובד היטב כמנה עיקרית במחיר סביר. נסו חזה בקר ברביקיו, חזה בקר מטוגן ברביקיו, ו בשר בקר ברביקיו קל (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים בשר בתנור איטי, חיתוך 2 חתיכות במידת הצורך כדי להתאים; העליון עם בצל צהוב ורוטב ברביקיו. מכסים במכסה. מבשלים על נמוך 10 עד 12 שעות (או על גבוה 5 עד 6 שעות).
הסר בשר מ מבשל איטי; לחתוך לפרוסות דקות. חזור לבישול איטי; מערבבים בעדינות.
מערבבים סלט כרוב, רוטב ובצל ירוק.
מגישים בשר עם סלט כרוב ולחמניות בצד. או למלא לחמניות עם תערובת בשר וסלט כרוב רק לפני ההגשה.
יין מומלץ: שיראז, Tempranillo, Zinfandel
שיראז, Tempranillo, וzinfandel הם הבחירה העליונה שלי לבשר בקר. כל יינות אדומים אלה יכולים להתמודד עם טעם בשרי, סמוקי של חזה בקר. אם אתה מדבר על בשר יהודי מסורתי, אתה רוצה לחפש יין אדום כשר. הפיטר להמן, הברוסן שיראז עם דירוג של 4 מתוך 5 כוכבים, נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
![Peter Lehmann The Barossan Shiraz]()
Peter Lehmann The Barossan Shiraz
עוצב על ידי הדור הבא של הייננים פיטר להמן, Barossan מציג את הפירות המעולים שמקורם תת אזורים אגדיים רבים ברחבי עמק Barossa.הייננים זיהו פרשנויות שונות של זני קלאסי זה כדי להתמזג יחד בצורה חלקה, ומספק יין מורכב שכבתי עם עוצמת פירות וגמישות. הרי דובדבן וניחוחות פירות כהים מהורהרים משתלבים בצורה חלקה עם שוקולד מתוק ונימות מוקה. יין חזק, נדיב ובעל גוף מלא עם טאנינים משובחים וגימור רך וגמיש.יין עשיר ונועז זה משלים באופן מושלם את הטעמים של בשר ברביקיו צלוי איטי, כגון סטייק Wagyu.