קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 50 דק.
מנות14
ציון בריאות15
מגזין

חזה בקר חריף

חזה בקר חריף
דד בשר חריף יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון ללא גלוטן זה משרת 14 . מנה אחת מכילה 499 קלוריות, 41 גרם חלבון, ו 21 גרם שומן. גשו לסופר וקנו דד בקר, רוטב ווסטרשייר, אבקת צ'ילי, ועוד מספר מצרכים כדי להפוך אותו היום. כדי להשתמש בסוכר החום אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם חום-סוכר קילו עוגות עם חום-חמאה זיגוג כמו קינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חנוכה. מתכון זה אופייני למטבח היהודי. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו -50 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 52%. הציון הזה מוצק. נסו חזה בקר רך חריף, מתוק & חריף דד, ו דד מתובל חריף (מתכונים דומים).

הוראות

1
בסיר גדול הקפיצו בצל בחמאה עד שהם רכים.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2
מוסיפים את תשעת המרכיבים הבאים; מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מבשלים, ללא כיסוי, למשך 30-40 דקות.
3
מניחים חזה במחבת צלייה.
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
4
מוסיפים 3 כוסות רוטב. מכסים ואופים בחום של 350 מעלות למשך 4 שעות או עד שהם רכים, צולים מדי פעם. שומן רזה. להגשה, פורסים דק על פני התבואה. למעלה עם הרוטב הנותר אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®

יין מומלץ: שיראז, Tempranillo, Zinfandel

שיראז, טמפרנילו וזינפנדל הם אפשרויות נהדרות עבור חזה בקר. כל היינות האדומים האלה יכולים להתמודד עם הטעם הבשרני והמעושן של החזה. אם אתה מדבר דד יהודי מסורתי, אתה רוצה לחפש יין אדום כשר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא בילטמור ן סירה. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 19 דולר.
אחוזת בילטמור סירה
אחוזת בילטמור סירה
פה טוב-מרגיש, קטיפתי, טאנינים עגולים נחמדים. גימור חריף ופירותי