חזה בקר משומר עם כרוב
המתכון בשר משומר עם כרוב מוכן בעוד כ-4 שעות ו-40 דקות והוא בהחלט יוצא מן הכלל ללא גלוטן וללא לקטוז ומתאים לאוהבי מזון יהודי. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 40 מנות. עם 100 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 5g של שומן כל אחד. מתכון זה מ Kraftrecipes.com יש 1 אוהדים. זה מושלם עבור חנוכה. גשו לסופר וקנו בצל, כרוב, חרדל היינץ ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: חזה בקר משומר, תפוחי אדמה, כרוב וגזר ליום פטריק הקדוש, חזה בקר משומר מטוגן, ו חזה בקר משומר מעושן.
הוראות
מניחים בשר בסיר גדול; למעלה עם בצל, שום ועלי דפנה.
הוסף מספיק מים כדי לכסות את כל החומרים; לכסות עם מכסה. מביאים לרתיחה; מבשלים על אש בינונית-נמוכה 1 שעה.
מוסיפים מספיק מים מתוקים לסיר כדי לכסות בשר; מכסים עם מכסה. מביאים לרתיחה; מבשלים על אש בינונית נמוכה 2 עד 3 שעות או עד הבשר רך.
הסר בשר מחבת, שומר נוזל במחבת; מניחים בשר בתבנית אפייה רדודה.
מערבבים סירופ, חרדל וחזרת; כפית חצי מעל בשר. שמור תערובת סירופ הנותרים עבור צחצוח על בשר מבושל.
אופים 20 דקות., צחצוח לעתים קרובות עם תערובת סירופ הנותרים. בינתיים, מוסיפים כרוב לנוזל שמור בסיר; מבשלים 8 עד 10 דקות. או עד למכרז.
מניחים בשר על מגש; רסס עם טפטוף מחבת.
יין מומלץ: שיראז, Tempranillo, Zinfandel
בשר בקר ניתן לזווג עם Shiraz, Tempranillo, ו Zinfandel. כל יינות אדומים אלה יכולים להתמודד עם טעם בשרי, סמוקי של חזה בקר. אם אתה מדבר על בשר יהודי מסורתי, אתה רוצה לחפש יין אדום כשר. רוזמאונט גרנאש-סירה-Mouvedre G. S. M. עם דירוג 4.1 מתוך 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 30 דולר לבקבוק.
![Rosemount Grenache-Syrah-Mouvedre G. S. M.]()
Rosemount Grenache-Syrah-Mouvedre G. S. M.
1997 GSM יש מראה ארגמן עמוק מציג ניחוחות פירות יער אינטנסיביים עם עמוק הבסיס סמוקי ספייס. אלון מלוח הוא גם ברור, מתחת לתווי הפרי העיקריים. על החיך, היין מציג עומק עדין של טעם פירות עמוק, חריף, עשיר בקינמון ודמויות ליקריץ עם רקע של טאנינים מאובקים, רכים בשלים. יש גרעין עשיר של פירות כהים וגימור ארוך המעיד על יין באיכות גבוהה עם היכולת להזדקן עד עשר שנים נוספות. היין מורכב מ-50% גרנאש, 40% סירה ו-10% מתאבלים.