חזה בקר עם גזר ובצל
חזה בקר עם גזר ובצל הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני מנה עיקרית. מנה אחת מכילה 415 קלוריות, 49 גרם חלבון ו 17 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. זה מושלם עבור חנוכה. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו-10 דקות. אם יש לך עלי אורגנו, פלפל, סלרי ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח היהודי. נסו חזה חזרת-חזה מצופה בגזר, חזה בריסקט בטעם בירה עם גזר וגזר לבן, ו בריסקט מטוגן עם גזר, שום וגזר לבן (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
מניחים את חזה הבקר במחבת קלייה כבדה. בקערה קטנה, לשלב את המלח, פלפל, שום, אורגנו. לשפשף את התערובת על חזה הבקר. ערמה את הגזר, סלרי, בצל, ועלי דפנה על העטין ויוצקים מספיק מיץ עגבניות לבוא על 3/4 הדרך את הבשר והירקות. מכסים את החלק העליון של המחבת עם 2 גיליונות של נייר קלף, ואז עם רדיד אלומיניום. (מיץ העגבניות יגיב בחוסר נעימות עם נייר אלומיניום אם הם נוגעים.)
אופים במשך 3 1/2 שעות, או עד הבשר רך.
הסר את הבשר מן המחבת ולשמור אותו חם.
מניחים את המחבת על 2 מבערים ומרתיחים את הירקות והרוטב על אש בינונית לעוד 30 דקות, או עד שהרוטב מתעבה.
כדי לשרת, לחתוך את הבשר על פני התבואה.