חזה בקר צלוי
דד בשר בקר צלוי המתכון יכול לספק הכמיהה היהודית שלך על 4 שעות ו -10 דקות. מתכון ואינו מכיל גלוטן, וללא חלב מגיש 8 . מנה עיקרית זו כוללת 242 קלוריות, 24 גרם חלבון, ו 8 גרם שומן למנה. 46 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חנוכה. אם יש לך חרדל טחון, מלח, עשן נוזלי ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כמו קינוח. הציון הזה מוצק. נסו חזה בקר צלוי, חזה בקר צלוי, ו חזה בקר צלוי (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה קטנה שלבו את ששת המרכיבים הראשונים; לשפשף על החזה.
מניחים ב -3 קראט. סיר איטי.
בקערה גדולה שלבו את מרכיבי הרוטב.
יוצקים חצי מעל החזה; הניחו את הרוטב שנותר בצד.
מכסים ומבשלים גבוה במשך 4-5 שעות או עד שהבשר רך.
יין מומלץ: שיראז, Tempranillo, Zinfandel
שיראז, טמפרנילו וזינפנדל הם הבחירות המובילות שלי לחזה בקר. כל היינות האדומים האלה יכולים להתמודד עם הטעם הבשרני והמעושן של החזה. אם אתה מדבר דד יהודי מסורתי, אתה רוצה לחפש יין אדום כשר. כרם האחוזה יאנגרן פ ' שיראז עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 27 דולר לבקבוק.
![כרם אחוזת יאנגרה פף שיראז]()
כרם אחוזת יאנגרה פף שיראז
שיראז (ללא חומרים משמרים) עשוי מענבים הגדלים בכרם הביו-דינמי המוסמך שלהם, הגדלים ללא קוטלי עשבים, קוטלי פטריות או כימיקלים סינתטיים. זה נעשה ללא תוספות מכל סוג שהוא: גופרית (משמר), חומצה, טנין או קנס. זה יין בעל גוף בינוני, טרי, פירות מונע כי הוא טעים נהנה כמו יין צעיר. עם זאת, יש להם את שיראז בחזרה לבציר הראשון שלהם בשנת 2013 שעדיין מציג כמה מדמויות תוססות מקסימות.טבעוני