קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 35 דק.
מנות6
ציון בריאות34
מגזין

חזה בקר צלוי בסיר

חזה בקר צלוי בסיר
המתכון בשר בקר צלוי בסיר יכול לספק הכמיהה היהודית שלך בערך 3 שעות ו-35 דקות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה זו מכילה סביב 38 גרם חלבון 27 גרם של שומן, וסך הכל 520 קלוריות. המתכון הזה מכסה %34 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חנוכה יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. מתכון זה מ-BBC מזון טוב דורש פטריות, חרדל דיז'ון, גזר לבן, ועלי דפנה. מתכונים דומים: בשר בקר מיידי, בשר בקר צלי בקר, ו בשר בקר מיידי.

הוראות

1
מחממים התנור ל 190c/גז 5 / מאוורר תנור 170c. Wash יבש חזה ועונה.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
מחממים 2 כפות שמן בתבשיל עמוק ובשר בקר חום בכל מקום.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
3
הסר מהמחבת. להנמיך חום, להוסיף חמאה ומטגנים את הבצל, סלרי, גזר וגבעולי פטריות במשך 6-8 דקות.להחזיר בשר למחבת ולהוסיף בירה, קורנית, עלי דפנה וסוכר.
מרכיבים שתצטרך
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
קוט דו רון או יין אדום יבש אחרקוט דו רון או יין אדום יבש אחר
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
1/2 פאונד חוואר קצוץ1/2 פאונד חוואר קצוץ
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
מוסיפים מים במידת הצורך, כך שהנוזל מגיע כשני שלישים את הבשר. העונה, להביא לרתיחה, לכסות בחוזקה, ומבשלים בתנור במשך 20 דקות. להפחית חום 160c/גז 3 / מאוורר תנור 140c ומבשלים 2 שעות, פונה פעמיים, עד tender.An שעה לפני הבשר נעשה, לזרוק את גזר לבן בשמן, עונה צלוי על מגש אפייה מעל הבשר במשך 50 דקות-1 שעה עד מכרז, הופך פעם אחת.הפעל את התנור עד 190c/גז 5 / מאוורר תנור 170C. הרם את הבשר, אוהל עם רדיד ולשמור חם. מערבבים את גזר לבן וכובעי פטריות לתוך מיצי בשר בקר. בדוק תיבול; להוסיף מים במידת הצורך. מכסים ומבשלים בתנור במשך 20-25 דקות עד פטריות tender.To מגישים, להשתמש בכפית מחוררת כדי להסיר ירקות ולסדר סביב הבשר. כפית את השומן העודף מן המיצים, ואז לטאטא את החרדל ויוצקים לתוך כד. להרטיב את הבשר עם קצת מיץ ולפזר עם פטרוזיליה או טימין.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
שמן זית, לקלייהשמן זית, לקלייה
4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)

יין מומלץ: שיראז, Tempranillo, Zinfandel

בשר בקר בתפריט? נסה זיווג עם שיראז, Tempranillo, ו Zinfandel. כל יינות אדומים אלה יכולים להתמודד עם טעם בשרי, סמוקי של חזה בקר. אם אתה מדבר על בשר יהודי מסורתי, אתה רוצה לחפש יין אדום כשר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Yangarran Estate Vineyard PF Shiraz. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 27 דולר.
Yangarra Estate Vineyard PF Shiraz
Yangarra Estate Vineyard PF Shiraz
שיראז עשוי מענבים הגדלים בכרם הסינדלייט הביודינמי המוסמך שלהם, ללא קוטלי עשבים, קוטלי פטריות או כימיקלים סינתטיים. זה נעשה ללא תוספות מכל סוג שהוא: גופרית( משמר), חומצה, טאנין או finings. זה בעל גוף בינוני, טרי, יין מונע פירות כי הוא טעים נהנה כיין צעיר. עם זאת בחשבון, יש להם pf shiraz בחזרה הבציר הראשון שלהם של 2013 כי הוא עדיין מראה כמה תווים תוססים יפה.טבעוני