חזה בקר צלוי בסיר
המתכון בשר בקר צלוי בסיר יכול לספק הכמיהה היהודית שלך בערך 3 שעות ו-35 דקות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה זו מכילה סביב 38 גרם חלבון 27 גרם של שומן, וסך הכל 520 קלוריות. המתכון הזה מכסה %34 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חנוכה יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. מתכון זה מ-BBC מזון טוב דורש פטריות, חרדל דיז'ון, גזר לבן, ועלי דפנה. מתכונים דומים: בשר בקר מיידי, בשר בקר צלי בקר, ו בשר בקר מיידי.
הוראות
מחממים התנור ל 190c/גז 5 / מאוורר תנור 170c. Wash יבש חזה ועונה.
מחממים 2 כפות שמן בתבשיל עמוק ובשר בקר חום בכל מקום.
הסר מהמחבת. להנמיך חום, להוסיף חמאה ומטגנים את הבצל, סלרי, גזר וגבעולי פטריות במשך 6-8 דקות.להחזיר בשר למחבת ולהוסיף בירה, קורנית, עלי דפנה וסוכר.
מוסיפים מים במידת הצורך, כך שהנוזל מגיע כשני שלישים את הבשר. העונה, להביא לרתיחה, לכסות בחוזקה, ומבשלים בתנור במשך 20 דקות. להפחית חום 160c/גז 3 / מאוורר תנור 140c ומבשלים 2 שעות, פונה פעמיים, עד tender.An שעה לפני הבשר נעשה, לזרוק את גזר לבן בשמן, עונה צלוי על מגש אפייה מעל הבשר במשך 50 דקות-1 שעה עד מכרז, הופך פעם אחת.הפעל את התנור עד 190c/גז 5 / מאוורר תנור 170C. הרם את הבשר, אוהל עם רדיד ולשמור חם. מערבבים את גזר לבן וכובעי פטריות לתוך מיצי בשר בקר. בדוק תיבול; להוסיף מים במידת הצורך. מכסים ומבשלים בתנור במשך 20-25 דקות עד פטריות tender.To מגישים, להשתמש בכפית מחוררת כדי להסיר ירקות ולסדר סביב הבשר. כפית את השומן העודף מן המיצים, ואז לטאטא את החרדל ויוצקים לתוך כד. להרטיב את הבשר עם קצת מיץ ולפזר עם פטרוזיליה או טימין.
יין מומלץ: שיראז, Tempranillo, Zinfandel
בשר בקר בתפריט? נסה זיווג עם שיראז, Tempranillo, ו Zinfandel. כל יינות אדומים אלה יכולים להתמודד עם טעם בשרי, סמוקי של חזה בקר. אם אתה מדבר על בשר יהודי מסורתי, אתה רוצה לחפש יין אדום כשר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Yangarran Estate Vineyard PF Shiraz. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 27 דולר.
![Yangarra Estate Vineyard PF Shiraz]()
Yangarra Estate Vineyard PF Shiraz
שיראז עשוי מענבים הגדלים בכרם הסינדלייט הביודינמי המוסמך שלהם, ללא קוטלי עשבים, קוטלי פטריות או כימיקלים סינתטיים. זה נעשה ללא תוספות מכל סוג שהוא: גופרית( משמר), חומצה, טאנין או finings. זה בעל גוף בינוני, טרי, יין מונע פירות כי הוא טעים נהנה כיין צעיר. עם זאת בחשבון, יש להם pf shiraz בחזרה הבציר הראשון שלהם של 2013 כי הוא עדיין מראה כמה תווים תוססים יפה.טבעוני