חזה בקר קרולינה מבושל לאט
איטי מבושל קרולינה בשר דד דורש בסביבה 8 שעות מתחילתו ועד סופו. המתכון הזה מכסה 23% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. לבמנה עיקרית זו יש 354 קלוריות, 36 גרם חלבון, ו 13 גרם שומן למנה. מתכון זה משמש 8. 1 אדם התרשם מתכון זה. לכו לחנות ואספו חזה בקר, בצל, רוטב פיקנטה ועוד מספר מצרכים להכין אותו היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וללא חלב דיאטה. מתכון זה אופייני למטבח היהודי. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חנוכה. זה מובא לך על ידי כולםמתכונים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון ספוני די טוב של 71%. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: חזה בקר מבושל לאט, חזה בקר מבושל איטי, ו חזה בקר רך בבישול איטי.
הוראות
מערבבים את רוטב הפיקנטה, המולסה, החומץ, ווסטרשייר והבצל בסיר איטי של 5 ליטר.
מוסיפים את הבשר, זמירה כדי להתאים, אם יש צורך, ולהפוך מעיל.
מכסים ומבשלים על נמוך במשך 8 עד 9 שעות או עד שהבקר רך במזלג.
יין מומלץ: שיראז, Tempranillo, Zinfandel
ניתן לשלב חזה בקר עם שיראז, טמפרנילו וזינפנדל. כל היינות האדומים האלה יכולים להתמודד עם הטעם הבשרני והמעושן של החזה. אם אתה מדבר על חזה יהודי מסורתי, תרצה לחפש יין אדום כשר. הקולקציה של יאלומבה סמואל שיראז עם דירוג 4.1 מתוך 5 כוכבים נראית כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 24 דולר לבקבוק.
![האוסף של יאלומבה סמואל שיראז]()
האוסף של יאלומבה סמואל שיראז
ברוסה שיראז מוריש הנגיש, בעל גוף מלא ובשרני. עמוק ודובר בניחוחות של פירות כהים, תבלינים אדומים, אניס ודובדבנים בשלים, החיך זורם במרקם אחיד לקראת גימור רך.תיהנו עם המבורגרים בטטה ושעועית שחורה או צלי טלה עם כל הקישוטים.