קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות19
מגזין

חזה ברווז מתובל צרוב

חזה ברווז מתובל צרוב
חזה ברווז מתובל נטול גלוטן,, ו ומספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 297 קלוריות, 34 גרם חלבון ו 15 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זה עובד היטב כמנה עיקרית. אם יש לך חזה ברווז, ציפורן, חרדל dijon, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב חומץ היין האדום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת דובדבנים-ברי כקינוח. זה מובא אליך על ידי מזון ויין. חזה ברווז צרוב עם תפוזי דם, חזה ברווז צרוב עם פורט-פרי צ'אטני, ו חזה ברווז צרוב עם זיגוג פטל-דבש דומים מאוד למתכון זה.

הוראות

1
להבקיע את צד העור של שדי הברווז בדפוס יהלום.
מרכיבים שתצטרך
חזה ברווזחזה ברווז
2
במחבת יבשה, טוסט גרגרי ערער על חום גבוה בינוני עד שהם מבריקים, על 1 1/2 דקות, להיזהר לא לשרוף אותם. מיד להעביר את גרגרי ערער אל מטחנת מרגמה או תבלין ולתת מגניב לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
גרגרי ערערגרגרי ערער
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
מרגמה ועלימרגמה ועלי
3
מוסיפים את אגוז מוסקט, קינמון, זנגביל, ציפורן, פלפל ו 1/2 כפית מלח למרגמה וטוחנים לאבקה דקה.
מרכיבים שתצטרך
נייר אורזנייר אורז
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
שקדים שלמים, עם הקליפה וקלוייםשקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
מרגמה ועלימרגמה ועלי
4
להעביר את התבלינים לקערה קטנה ומערבבים את Armagnac וחרדל כדי להפוך את הדבק.
מרכיבים שתצטרך
ארמניאקארמניאק
4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
5
שפשף את משחת התבלינים על כל חצאי שד הברווז. מניחים את שדי הברווז בכוס או צלחת קרמיקה, מכסים בניילון נצמד ומקררים לפחות 6 ועד 24 שעות.
מרכיבים שתצטרך
חזה ברווזחזה ברווז
הדבק תבליניםהדבק תבלינים
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
6
הסר את השדיים ברווז מהמקרר לפחות 30 דקות לפני הבישול.
מרכיבים שתצטרך
חזה ברווזחזה ברווז
7
מחממים התנור ל 32
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
8
הגדר מחבת בינונית כבדה על חום גבוה בינוני עד חם מאוד. הגדר את שדי הברווז במחבת, צד העור למטה, ומבשלים עד העור הוא השחמה והשומן מתחיל להמיס, על 3 דקות. התאם את החום לפי הצורך אם העור הוא השחמה מהר מדי.
מרכיבים שתצטרך
חזה ברווזחזה ברווז
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
9
הסר את המחבת מן החום ולהעביר את השדיים לצלחת.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
10
מסננים את השומן בזהירות למחוק את המחבת עם מגבות נייר. להחזיר את שדי הברווז למחבת, צד הבשר למטה, ומבשלים על חום גבוה בינוני במשך 5 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
חזה ברווזחזה ברווז
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
11
להעביר את הברווז לתבנית אפייה קטנה ולשמור חם בתנור בזמן שאתה מכין את הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
12
מוסיפים את היין האדום והחומץ למחבת ומביאים לרתיחה, מערבבים עם כף עץ כדי לשחרר את כל החלקים השחומים מתחתית המחבת. מבשלים את הרוטב עד מופחת 3 כפות.
מרכיבים שתצטרך
אבקת זרעי אהבהאבקת זרעי אהבה
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
13
הסר מהחום ומערבולת בחמאה. מתבלים את הרוטב במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
14
פורסים את שדי הברווז באלכסון ומאווררים אותם על צלחות מחוממות או מגש מחומם. כפית את הרוטב על הברווז ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
חזה ברווזחזה ברווז
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ברווז שלםברווז שלם