חזה ברווז מתובל צרוב
חזה ברווז מתובל נטול גלוטן,, ו ומספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 297 קלוריות, 34 גרם חלבון ו 15 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זה עובד היטב כמנה עיקרית. אם יש לך חזה ברווז, ציפורן, חרדל dijon, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב חומץ היין האדום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת דובדבנים-ברי כקינוח. זה מובא אליך על ידי מזון ויין. חזה ברווז צרוב עם תפוזי דם, חזה ברווז צרוב עם פורט-פרי צ'אטני, ו חזה ברווז צרוב עם זיגוג פטל-דבש דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
להבקיע את צד העור של שדי הברווז בדפוס יהלום.
במחבת יבשה, טוסט גרגרי ערער על חום גבוה בינוני עד שהם מבריקים, על 1 1/2 דקות, להיזהר לא לשרוף אותם. מיד להעביר את גרגרי ערער אל מטחנת מרגמה או תבלין ולתת מגניב לחלוטין.
מוסיפים את אגוז מוסקט, קינמון, זנגביל, ציפורן, פלפל ו 1/2 כפית מלח למרגמה וטוחנים לאבקה דקה.
להעביר את התבלינים לקערה קטנה ומערבבים את Armagnac וחרדל כדי להפוך את הדבק.
שפשף את משחת התבלינים על כל חצאי שד הברווז. מניחים את שדי הברווז בכוס או צלחת קרמיקה, מכסים בניילון נצמד ומקררים לפחות 6 ועד 24 שעות.
הסר את השדיים ברווז מהמקרר לפחות 30 דקות לפני הבישול.
הגדר מחבת בינונית כבדה על חום גבוה בינוני עד חם מאוד. הגדר את שדי הברווז במחבת, צד העור למטה, ומבשלים עד העור הוא השחמה והשומן מתחיל להמיס, על 3 דקות. התאם את החום לפי הצורך אם העור הוא השחמה מהר מדי.
הסר את המחבת מן החום ולהעביר את השדיים לצלחת.
מסננים את השומן בזהירות למחוק את המחבת עם מגבות נייר. להחזיר את שדי הברווז למחבת, צד הבשר למטה, ומבשלים על חום גבוה בינוני במשך 5 דקות יותר.
להעביר את הברווז לתבנית אפייה קטנה ולשמור חם בתנור בזמן שאתה מכין את הרוטב.
מוסיפים את היין האדום והחומץ למחבת ומביאים לרתיחה, מערבבים עם כף עץ כדי לשחרר את כל החלקים השחומים מתחתית המחבת. מבשלים את הרוטב עד מופחת 3 כפות.
הסר מהחום ומערבולת בחמאה. מתבלים את הרוטב במלח ופלפל.
פורסים את שדי הברווז באלכסון ומאווררים אותם על צלחות מחוממות או מגש מחומם. כפית את הרוטב על הברווז ומגישים מיד.