קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות19
מגזין

חזה ברווז מתובל צרוב

חזה ברווז מתובל צרוב
חזה ברווז מתובל נטול גלוטן,, ו ומספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 297 קלוריות, 34 גרם חלבון ו 15 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זה עובד היטב כמנה עיקרית. אם יש לך חזה ברווז, ציפורן, חרדל dijon, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב חומץ היין האדום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת דובדבנים-ברי כקינוח. זה מובא אליך על ידי מזון ויין. חזה ברווז צרוב עם תפוזי דם, חזה ברווז צרוב עם פורט-פרי צ'אטני, ו חזה ברווז צרוב עם זיגוג פטל-דבש דומים מאוד למתכון זה.

הוראות

1
להבקיע את צד העור של שדי הברווז בדפוס יהלום.
מרכיבים שתצטרך
חזה ברווזחזה ברווז
2
במחבת יבשה, טוסט גרגרי ערער על חום גבוה בינוני עד שהם מבריקים, על 1 1/2 דקות, להיזהר לא לשרוף אותם. מיד להעביר את גרגרי ערער אל מטחנת מרגמה או תבלין ולתת מגניב לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
גרגרי ערערגרגרי ערער
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
מרגמה ועלימרגמה ועלי
3
מוסיפים את אגוז מוסקט, קינמון, זנגביל, ציפורן, פלפל ו 1/2 כפית מלח למרגמה וטוחנים לאבקה דקה.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
מרגמה ועלימרגמה ועלי
4
להעביר את התבלינים לקערה קטנה ומערבבים את Armagnac וחרדל כדי להפוך את הדבק.
מרכיבים שתצטרך
ארמניאקארמניאק
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
שפשף את משחת התבלינים על כל חצאי שד הברווז. מניחים את שדי הברווז בכוס או צלחת קרמיקה, מכסים בניילון נצמד ומקררים לפחות 6 ועד 24 שעות.
מרכיבים שתצטרך
חזה ברווזחזה ברווז
הדבק תבליניםהדבק תבלינים
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
6
הסר את השדיים ברווז מהמקרר לפחות 30 דקות לפני הבישול.
מרכיבים שתצטרך
חזה ברווזחזה ברווז
7
מחממים התנור ל 32
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
8
הגדר מחבת בינונית כבדה על חום גבוה בינוני עד חם מאוד. הגדר את שדי הברווז במחבת, צד העור למטה, ומבשלים עד העור הוא השחמה והשומן מתחיל להמיס, על 3 דקות. התאם את החום לפי הצורך אם העור הוא השחמה מהר מדי.
מרכיבים שתצטרך
חזה ברווזחזה ברווז
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
9
הסר את המחבת מן החום ולהעביר את השדיים לצלחת.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
10
מסננים את השומן בזהירות למחוק את המחבת עם מגבות נייר. להחזיר את שדי הברווז למחבת, צד הבשר למטה, ומבשלים על חום גבוה בינוני במשך 5 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
חזה ברווזחזה ברווז
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
11
להעביר את הברווז לתבנית אפייה קטנה ולשמור חם בתנור בזמן שאתה מכין את הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
12
מוסיפים את היין האדום והחומץ למחבת ומביאים לרתיחה, מערבבים עם כף עץ כדי לשחרר את כל החלקים השחומים מתחתית המחבת. מבשלים את הרוטב עד מופחת 3 כפות.
מרכיבים שתצטרך
אבקת זרעי אהבהאבקת זרעי אהבה
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
13
הסר מהחום ומערבולת בחמאה. מתבלים את הרוטב במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
14
פורסים את שדי הברווז באלכסון ומאווררים אותם על צלחות מחוממות או מגש מחומם. כפית את הרוטב על הברווז ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
חזה ברווזחזה ברווז
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ברווז שלםברווז שלם