קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות4
ציון בריאות61
מגזין

חזה ברווז עם רוטב דובדבן פורט הדרים

חזה ברווז עם רוטב דובדבן פורט הדרים
צריך ללא גלוטן, חלב חינם, ומנה עיקרית ראשונית? חזה ברווז עם רוטב דובדבן פורט הדרים יכול להיות מתכון עצום לנסות. מנה אחת מכילה 330 קלוריות, 45 גרם חלבון ו 10 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-148 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לך דובדבנים, חזה ברווז, שאלוט, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב היין הנמל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מאפה יציאה כקינוח. נסו חזה ברווז עם רוטב דובדבן פורט הדרים, חזה ברווז מפולפל עם רוטב דובדבן, ו חזה ברווז מצופה פלפל עם רוטב דובדבן (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 400 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
להבקיע את העור של שד הברווז עם סכין ב 2 כיוונים, חוצים אחד את השני (עושה crosshatch). מתבלים את שני הצדדים של כל שד ברווז במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
חזה ברווזחזה ברווז
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
3
במחבת nonstick גדולה, מעל חום בינוני גבוה, מניחים את העור חזה ברווז למטה. לצרוב את השדיים עד העור הוא חום זהוב על 10 דקות, להעיף לצרוב את הצד השני רק 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חזה ברווזחזה ברווז
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
מניחים את שדי הברווז הצרובים בתבנית אפייה בצד למעלה, ומכניסים אותם לתנור.
מרכיבים שתצטרך
חזה ברווזחזה ברווז
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
אופים במשך 12 דקות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6
הסר את שדי הברווז מהתנור ולאפשר להם לנוח במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חזה ברווזחזה ברווז
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
7
בינתיים, יוצקים את רוב השומן העודף ממחבת, ומניחים אותו בחזרה על הכיריים מעל חום בינוני.
ציוד שתשתמש בו
פלפל אדום מתוק (חפשו פלפלי שדה בצורת מלבני בניגוד לפלפלים עגולים קטנים)פלפל אדום מתוק (חפשו פלפלי שדה בצורת מלבני בניגוד לפלפלים עגולים קטנים)
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
8
מוסיפים את הצוואלוט עד שקופים למחצה.
מרכיבים שתצטרך
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
9
יוצקים את היין הנמל ומיץ תפוזים, לגרד את כל חתיכות חומות על החלק התחתון של המחבת.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פרי 100% אוכמניות למריחה1/2 כוס פרי 100% אוכמניות למריחה
יציאהיציאה
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
10
מוסיפים את גרידת התפוז ודובדבנים קצוצים ומביאים לרתיחה. מבשלים במשך כ 5 דקות כדי להפחית את התערובת להתעבות, מועך את הדובדבנים עם החלק האחורי של כף עץ כדי לחלץ טעם כפי שהם מבשלים.
מרכיבים שתצטרך
גרידה כתומהגרידה כתומה
1/3 כוס שמן קוקוס או צמחי1/3 כוס שמן קוקוס או צמחי
קפה מבושל חזק וחםקפה מבושל חזק וחם
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
11
חותכים את השדיים לפרוסות 1/4 אינץ ' באלכסון.
12
יוצקים את רוטב הדובדבן פורט על החלק העליון וליהנות!
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס שמן קוקוס או צמחי1/3 כוס שמן קוקוס או צמחי
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
יציאהיציאה
13
הערה של קוק: שומן ברווז עודף יכול להיות בקירור והוא נהדר לבישול תפוחי אדמה או ביצים.
מרכיבים שתצטרך
שומן ברווזשומן ברווז
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
(קיבלר)(קיבלר)