חזה ברווז עם רוטב דובדבן פורט הדרים
צריך ללא גלוטן, חלב חינם, ומנה עיקרית ראשונית? חזה ברווז עם רוטב דובדבן פורט הדרים יכול להיות מתכון עצום לנסות. מנה אחת מכילה 330 קלוריות, 45 גרם חלבון ו 10 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-148 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לך דובדבנים, חזה ברווז, שאלוט, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב היין הנמל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מאפה יציאה כקינוח. נסו חזה ברווז עם רוטב דובדבן פורט הדרים, חזה ברווז מפולפל עם רוטב דובדבן, ו חזה ברווז מצופה פלפל עם רוטב דובדבן (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 400 מעלות F.
להבקיע את העור של שד הברווז עם סכין ב 2 כיוונים, חוצים אחד את השני (עושה crosshatch). מתבלים את שני הצדדים של כל שד ברווז במלח ופלפל.
במחבת nonstick גדולה, מעל חום בינוני גבוה, מניחים את העור חזה ברווז למטה. לצרוב את השדיים עד העור הוא חום זהוב על 10 דקות, להעיף לצרוב את הצד השני רק 3 דקות.
מניחים את שדי הברווז הצרובים בתבנית אפייה בצד למעלה, ומכניסים אותם לתנור.
הסר את שדי הברווז מהתנור ולאפשר להם לנוח במשך 5 דקות.
בינתיים, יוצקים את רוב השומן העודף ממחבת, ומניחים אותו בחזרה על הכיריים מעל חום בינוני.
מוסיפים את הצוואלוט עד שקופים למחצה.
יוצקים את היין הנמל ומיץ תפוזים, לגרד את כל חתיכות חומות על החלק התחתון של המחבת.
מוסיפים את גרידת התפוז ודובדבנים קצוצים ומביאים לרתיחה. מבשלים במשך כ 5 דקות כדי להפחית את התערובת להתעבות, מועך את הדובדבנים עם החלק האחורי של כף עץ כדי לחלץ טעם כפי שהם מבשלים.
חותכים את השדיים לפרוסות 1/4 אינץ ' באלכסון.
יוצקים את רוטב הדובדבן פורט על החלק העליון וליהנות!
הערה של קוק: שומן ברווז עודף יכול להיות בקירור והוא נהדר לבישול תפוחי אדמה או ביצים.