חזה ברווז עם שקדים, שום וכמון
חזה ברווז עם שקדים, שום וכמון עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, יש בו בסה"כ : 301 קלוריות, 33 גרם חלבון ו 16 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו את שקדים, מלח ים, חזה ברווז משמין, וכמה דברים אחרים כדי להפוך אותו היום. כדי להשתמש ב הים-מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בראוניז מלח ים פטל כקינוח. נסו חומוס גזר עם כמון ושקדים, כמון צ'יפוטלה שקדים קלויים, ו שקדים מרקוניים מתובלים כמון ופפריקה (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים את מיץ התפוזים לרתיחה, להפחית את החום, ומבשלים עד הנוזל מצטמצם כ 3/4 כוס.
הסר מהחום, להקציף בחומץ בלסמי ו reserve.In מחבת כבדה על חום בינוני, לבשל את השדיים בין הערביים, צד העור למטה, עד העור הוא חום זהוב ורוב השומן נמס, על 8-10 דקות. להפוך את הברווז ומבשלים עד הבשר מבושל מבחוץ אבל עדיין בינוני נדיר, על 3-5 דקות.
הסר את השדיים ברווז ולמקם אותם על קרש חיתוך שיאסוף כל מיצים. מתבלים במלח ופלפל.
מניחים 2 כפות של שומן ברווז מומס לתוך סיר בינוני על אש בינונית ולהוסיף את השקדים. מבשלים עד קלוי אבל לא נשרף, על 5 דקות, ולאחר מכן להוסיף את השום, כמון ומלח ומבשלים עד השום הוא זהוב ואת הכמון הוא ריחני, על 2 דקות.