קושימומחה
מוכן ב1 ש, 1 דק.
מנות2
ציון בריאות72
מגזין

חזה ברווז עם תפוח-רוטב רימון

חזה ברווז עם תפוח-רוטב רימון
חזה ברווז עם רוטב תפוחים-רימון עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה עד 53 גרם חלבון 41 גרם של שומן, וסך הכל 853 קלוריות. המתכון הזה מכסה %53 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 2 מנות. 6 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 1 דקות. אם יש לכם מלח, בצל, סוכר וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זרעי הגפן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,תות קרמבל כקינוח. וזה אדיר. נסו חזה ברווז עם תפוח-רוטב רימון, חזה ברווז צלוי רימון, ו חזה ברווז מעושן וסלט רימון (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים מחבת סאוט בינונית על חום בינוני גבוה ומוסיפים את השמן.
מרכיבים שתצטרך
3
חותכים דפוס crosshatch לתוך העור של שדי הברווז. היזהר לא לחתוך דרך לבשר.
מרכיבים שתצטרך
4
מתבלים את צד העור עם הקארי ואת צד הבשר עם מלח.
מרכיבים שתצטרך
5
מקום במחבת, צד עור למטה. מבשלים על צד העור כדי לדקלם חלק מהשומן פריך את העור, 5 עד 7 דקות. לאחר העור הוא פריך, להפוך את השדיים, להפחית את החום בינוני, ומבשלים בצד הבשר במשך כ 4 דקות עבור בינוני נדיר. לאחר מבושל, להסיר מהמחבת ולאפשר את הבשר לנוח במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
6
הפוך את הרוטב באותו המחבת המשמש לברווז. (מחק את המחבת אם שרפת חלקים בתחתית, והוסף קצת חמאה.)
מרכיבים שתצטרך
7
מניחים את המחבת על חום בינוני גבוה ולהוסיף 1 כף חמאה. תהרסי את המחבת עם מיץ הרימונים. אפשר את המיץ להתבשל ולהפחית בחצי. כבה את החום ומערבבים את שאר 2 כפות חמאה. טעם ועונה עם קמצוץ של סוכר אם הרוטב טעם טארט מדי.
מרכיבים שתצטרך
8
כאשר ציפוי, לחתוך את השד ברווז דק כפית את הרוטב החם על הברווז.
מרכיבים שתצטרך
9
מגישים עם פירה בטטה עם גבינת עיזים
מרכיבים שתצטרך
10
ירקות מוקפצים.
מרכיבים שתצטרך
11
לקלף ולפרוס את תפוחי האדמה המתוקים לחתיכות 1/2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
12
מניחים את תפוחי האדמה בסיר גדול, למלא במים כדי לכסות את תפוחי האדמה, ולהוסיף קצת מלח. מביאים את המים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה. מבשלים את תפוחי האדמה עד מזלג מכרז, על 13 דקות. לתקוע מזלג בחתיכת תפוח אדמה ואם זה הולך בקלות, זה נעשה.
מרכיבים שתצטרך
13
מסננים את תפוחי האדמה היטב.
מרכיבים שתצטרך
14
להעביר אותם למעבד מזון להתמזג עד חלקה.
15
מוסיף את גבינת עיזים, דבש, זנגביל, קינמון, חמאה, ו 1/2 כפית מלח. להתמזג שוב עד שהכל משולב היטב.
מרכיבים שתצטרך
16
העברה לקערה ולתת מגניב במשך 1 דקה.
17
כפית את תפוחי האדמה לתוך שקית ניילון zip-top או שקית מאפה עם קצה לצנרת, או כפית ישירות על צלחות. אם צנרת, לחתוך חור בקצה צינור על הצלחת.
מרכיבים שתצטרך
18
מחממים מחבת סאוט על חום בינוני ומוסיפים קצת שמן.
מרכיבים שתצטרך
19
מטגנים את הירקות החתוכים ומתבלים במלח ופלפל. מבשלים עד שהירקות רק מתרככים, 3 עד 5 דקות. טעם ביס ומבשל עוד דקה אם הירקות עדיין קשים.
מרכיבים שתצטרך