חזה ברווז פריך עם מנדרינות בלסמיות מזוגגות
חזה ברווז פריך עם מנדרינות בלסמיות מזוגגות עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 225 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 9 גר' של שומן. והוא יספק כ 4 מנות. גשו לסופר וקנו מנדרינות, חמאה, חזה ברווז ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ו דיאט. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו חזה ברווז עם תאנים קלויים זיגוג בלסמי, כוסברה-חזה ברווז שפשף עם תפוזים מזוגגים, ו חמוציות תאילנדי קארי זיגוג חזה ברווז עם קוקוס פירה פו (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים מחבת גדולה, עדיף ברזל יצוק, על חום בינוני עד חם מאוד. באמצעות מגבת נייר, ללטף את שני הצדדים של ברווז יבש.
מפזרים את שני הצדדים עם 3/4 כפית. מלח סה " כ.
שים ברווז במחבת, צד העור למטה. מיד להפחית את החום לנמוך.
לבשל ברווז לאט, בלי להסתובב, עד הרבה שומן יש שניתנו העור הוא פריך, על 20 דקות; להפחית את הטמפרטורה אם העור מתחיל להיות כהה מדי. בינתיים, מחממים תנור ל 40
מניחים מדף קירור על גבי תבנית אפייה מעוטרת.
העבר ברווז למדף, צד עור למעלה. צלוי עד שנעשה כמו שאתה אוהב, כ -10 דקות עבור בינוני.
הסר ברווז מהתנור ולתת לנוח 10 דקות.
בינתיים, לשפוך שומן ברווז לתוך כוס מדידה; במידת הצורך, להוסיף חמאה לעשות 1/4 כוס. להחזיר שומן למחבת, חימום על אש נמוכה עד שהוא חם.
להקציף בחומץ ונשאר 1/4 כפית. מלח.
הוסף מקטעים מנדרינה, ערבוב בעדינות לשלב. פרוס ברווז דרך העור לתוך 1/2-in.- חתיכות עבות ולהגדיר על צלחות. מנדרינות עם רוטב על ברווז.
* חפש חומץ בלסמי באיכות גבוהה עם עקביות syprupy, כגון מותג Cavalli (כ 2 $2/4-עוז. בקבוק; amazon.com).