תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל חזה ברווז צלוי עם רוטב מייפל vinaigrette. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה כ 47 גר' של חלבון, 23 גרם של שומן, וסך הכל 465 קלוריות. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לך חמאה, פטריות, חומץ שרי, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. עם כפית ציון של 92% המנה הזאת מעולה. מתכונים דומים: חזה ברווז צלוי עם סירופ מייפל תפוח ויניגרט תפוחים, חזה ברווז צלוי עם רימונים-צ'ילה רוטב, ו חזה ברווז צלוי מגרה עם כמהין שחורות מגולחות.
הוראות
1
להבקיע את העור חזה ברווז עם סכין חדה. מתבלים במלח ופלפל, ומניחים, בצד השמן למטה, במחבת על אש בינונית. כאשר השומן מתחיל להתחמם הוא יימס ויתפזר. המשך לצבוע את העור במשך 10-12 דקות לפני הפיכת הברווז מעל וטיגון במשך 4-5 דקות נוספות לשלב ורוד.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
חזה ברווז
ברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
רול פירות צהוב אחד
2
הסר את שדי הברווז לצד אחד ולשמור חם.
מרכיבים שתצטרך
חזה ברווז
3
בינתיים, מרתיחים את סירופ מייפל ומבשלים עד רק 2 כף נשארים לפני הסרת מן החום לטאטא בחומץ שרי, אגוזי אדמה ושמני אגוזי לוז. מתבלים במלח ופלפל.