קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות37
מגזין

חזה ברווז צלוי עם ויניגרט סירופ מייפל

חזה ברווז צלוי עם ויניגרט סירופ מייפל
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל חזה ברווז צלוי עם רוטב מייפל vinaigrette. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה כ 47 גר' של חלבון, 23 גרם של שומן, וסך הכל 465 קלוריות. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לך חמאה, פטריות, חומץ שרי, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. עם כפית ציון של 92% המנה הזאת מעולה. מתכונים דומים: חזה ברווז צלוי עם סירופ מייפל תפוח ויניגרט תפוחים, חזה ברווז צלוי עם רימונים-צ'ילה רוטב, ו חזה ברווז צלוי מגרה עם כמהין שחורות מגולחות.

הוראות

1
להבקיע את העור חזה ברווז עם סכין חדה. מתבלים במלח ופלפל, ומניחים, בצד השמן למטה, במחבת על אש בינונית. כאשר השומן מתחיל להתחמם הוא יימס ויתפזר. המשך לצבוע את העור במשך 10-12 דקות לפני הפיכת הברווז מעל וטיגון במשך 4-5 דקות נוספות לשלב ורוד.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
חזה ברווזחזה ברווז
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
2
הסר את שדי הברווז לצד אחד ולשמור חם.
מרכיבים שתצטרך
חזה ברווזחזה ברווז
3
בינתיים, מרתיחים את סירופ מייפל ומבשלים עד רק 2 כף נשארים לפני הסרת מן החום לטאטא בחומץ שרי, אגוזי אדמה ושמני אגוזי לוז. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
חומץ שריחומץ שרי
סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה
שום מולבןשום מולבן
צלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתיתצלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתית
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
4
בעת טיגון שדי הברווז, לקצץ ולשטוף קלות את פטריות הפרא. כאשר הברווז נח, מטגנים את הפטריות במחצית החמאה במחבת חמה, תיבול עם מלח ופלפל, עד רק רך.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
חזה ברווזחזה ברווז
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
למרקם חלק וניתן למריחהלמרקם חלק וניתן למריחה
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מחממים מחבת נפרדת עם שאר החמאה ומוסיפים את התרד השטוף. מתבלים במלח ופלפל, ומאפשרים לעלים לנבול ולהתרכך לפני שמתנקזים.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהכפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
כדי לשרת, לחלק את התרד בין 4 צלחות.
מרכיבים שתצטרך
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהכפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
7
חותכים כל שד לתוך 5-6 פרוסות ומניחים על גבי התרד. למעלה עם פטריות בר מטוגנות, מטפטף כל אחד עם ויניגרט סירופ מייפל.
מרכיבים שתצטרך
סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה
3 כפות ויניגרט ורמיוס3 כפות ויניגרט ורמיוס
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהכפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי