קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות37
מגזין

חזה ברווז צלוי עם ויניגרט סירופ מייפל

חזה ברווז צלוי עם ויניגרט סירופ מייפל
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל חזה ברווז צלוי עם רוטב מייפל vinaigrette. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה כ 47 גר' של חלבון, 23 גרם של שומן, וסך הכל 465 קלוריות. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לך חמאה, פטריות, חומץ שרי, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. עם כפית ציון של 92% המנה הזאת מעולה. מתכונים דומים: חזה ברווז צלוי עם סירופ מייפל תפוח ויניגרט תפוחים, חזה ברווז צלוי עם רימונים-צ'ילה רוטב, ו חזה ברווז צלוי מגרה עם כמהין שחורות מגולחות.

הוראות

1
להבקיע את העור חזה ברווז עם סכין חדה. מתבלים במלח ופלפל, ומניחים, בצד השמן למטה, במחבת על אש בינונית. כאשר השומן מתחיל להתחמם הוא יימס ויתפזר. המשך לצבוע את העור במשך 10-12 דקות לפני הפיכת הברווז מעל וטיגון במשך 4-5 דקות נוספות לשלב ורוד.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
חזה ברווזחזה ברווז
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
2
הסר את שדי הברווז לצד אחד ולשמור חם.
מרכיבים שתצטרך
חזה ברווזחזה ברווז
3
בינתיים, מרתיחים את סירופ מייפל ומבשלים עד רק 2 כף נשארים לפני הסרת מן החום לטאטא בחומץ שרי, אגוזי אדמה ושמני אגוזי לוז. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
חומץ שריחומץ שרי
סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה
חבילה אחת (8 אונקיות) עוגיות תה (כגון ביסקוויטים מארי)חבילה אחת (8 אונקיות) עוגיות תה (כגון ביסקוויטים מארי)
צלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתיתצלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתית
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
4
בעת טיגון שדי הברווז, לקצץ ולשטוף קלות את פטריות הפרא. כאשר הברווז נח, מטגנים את הפטריות במחצית החמאה במחבת חמה, תיבול עם מלח ופלפל, עד רק רך.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
חזה ברווזחזה ברווז
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
מחממים מחבת נפרדת עם שאר החמאה ומוסיפים את התרד השטוף. מתבלים במלח ופלפל, ומאפשרים לעלים לנבול ולהתרכך לפני שמתנקזים.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצהביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
כדי לשרת, לחלק את התרד בין 4 צלחות.
מרכיבים שתצטרך
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצהביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
7
חותכים כל שד לתוך 5-6 פרוסות ומניחים על גבי התרד. למעלה עם פטריות בר מטוגנות, מטפטף כל אחד עם ויניגרט סירופ מייפל.
מרכיבים שתצטרך
סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה
1 קילו שרימפס מבושלים, חצויים לאורך1 קילו שרימפס מבושלים, חצויים לאורך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצהביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף