חזה בריסקט בלגי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל בריסקט אייל בלגי. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 485 קלוריות, 51 גר' של חלבון, ו 21 גרם של שומן כל אחד. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. אם יש לכם שמן צמחי, מלח כשר, זנגביל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זה מושלם עבור חנוכה. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכון זה אופייני למטבח היהודי. נסו חזה בקר בלגי צלוי, ארנב מטוגן בשיכר בלגי, ו אנדיב בלגי מטובל (מתכונים דומים).
הוראות
בשר העונה עם מלח. לעטוף בחוזקה פלסטיק צמרמורת לפחות 8 שעות.
בואו חזה בקר לשבת בטמפרטורת החדר 1 שעה.
מערבבים חרדל, סוכר חום, וג ' ינג ' ר בקערה קטנה. Unwrap בריסקט, מקום על מתלה תיל להגדיר בתוך גיליון אפייה גדול rimmed, ולשפשף תערובת חרדל על פני חזה בקר. צלוי עד העליון הוא השחמה יפה, 30-40 דקות.
הסר חזה מהתנור ולהפחית את טמפרטורת התנור ל 149°.
בינתיים, לחמם שומן חזיר בסיר גדול כבד avenproof מעל חום בינוני.
מוסיפים בצל; מתבלים במלח ומבשלים, מערבבים לעתים קרובות, עד חום זהוב עמוק, 8-10 דקות. להפחית את החום בינוני נמוך, להוסיף קמח, לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד התערובת מריחה אגוזים, על 4 דקות.
מוסיפים עלי דפנה, שיכר ומניות. להביא לרתיחה.
מוסיפים חזה בקר, מכסים ומעבירים לתנור. Braise, פונה כל 30 דקות, עד מזלג מכרז, 3-4 שעות. להשליך עלה דפנה.
העברת בריסקט ללוח חיתוך ולתת לנוח לפחות 20 דקות.
אם צמות נוזל הוא דק, להביא לרתיחה, להפחית, ומבשלים, ברפרוף משטח לפי הצורך, עד עבה מספיק כדי מעיל כפית; העונה עם מלח, במידת הצורך. פרוס חזה בקר כנגד התבואה.
לעשות קדימה: בריסקט ניתן braised 2 ימים קדימה. מכסים ומקררים בצלימת נוזלים.