קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות33
מגזין

חזה בריסקט בלגי

חזה בריסקט בלגי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל בריסקט אייל בלגי. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 485 קלוריות, 51 גר' של חלבון, ו 21 גרם של שומן כל אחד. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. אם יש לכם שמן צמחי, מלח כשר, זנגביל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זה מושלם עבור חנוכה. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכון זה אופייני למטבח היהודי. נסו חזה בקר בלגי צלוי, ארנב מטוגן בשיכר בלגי, ו אנדיב בלגי מטובל (מתכונים דומים).

הוראות

1
בשר העונה עם מלח. לעטוף בחוזקה פלסטיק צמרמורת לפחות 8 שעות.
מרכיבים שתצטרך
(או או רגיל)(או או רגיל)
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
2
בואו חזה בקר לשבת בטמפרטורת החדר 1 שעה.
3
מחממים תנור ל 204°.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
4
מערבבים חרדל, סוכר חום, וג ' ינג ' ר בקערה קטנה. Unwrap בריסקט, מקום על מתלה תיל להגדיר בתוך גיליון אפייה גדול rimmed, ולשפשף תערובת חרדל על פני חזה בקר. צלוי עד העליון הוא השחמה יפה, 30-40 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כָּתֵףכָּתֵף
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
הסר חזה מהתנור ולהפחית את טמפרטורת התנור ל 149°.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
6
בינתיים, לחמם שומן חזיר בסיר גדול כבד avenproof מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
7
מוסיפים בצל; מתבלים במלח ומבשלים, מערבבים לעתים קרובות, עד חום זהוב עמוק, 8-10 דקות. להפחית את החום בינוני נמוך, להוסיף קמח, לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד התערובת מריחה אגוזים, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
(או או רגיל)(או או רגיל)
8
מוסיפים עלי דפנה, שיכר ומניות. להביא לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
איילאייל
9
מוסיפים חזה בקר, מכסים ומעבירים לתנור. Braise, פונה כל 30 דקות, עד מזלג מכרז, 3-4 שעות. להשליך עלה דפנה.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
10
העברת בריסקט ללוח חיתוך ולתת לנוח לפחות 20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
11
אם צמות נוזל הוא דק, להביא לרתיחה, להפחית, ומבשלים, ברפרוף משטח לפי הצורך, עד עבה מספיק כדי מעיל כפית; העונה עם מלח, במידת הצורך. פרוס חזה בקר כנגד התבואה.
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
(או או רגיל)(או או רגיל)
12
מגישים עם צמה נוזלית.
13
לעשות קדימה: בריסקט ניתן braised 2 ימים קדימה. מכסים ומקררים בצלימת נוזלים.