קושימומחה
מוכן ב7 שעות, 30 דק.
מנות6
ציון בריאות40
מגזין

חזה הבקר המעושן של אוקלהומה

חזה הבקר המעושן של אוקלהומה
שטוח חזה מעושן של אוקלהומה ג'ו הוא נטול גלוטן ולקטוז ומשמש כמנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %46 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 1102 קלוריות, 84 גרם חלבון ו 46 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זה מושלם עבור חנוכה. אם יש לך מלח סלרי, רוטב ברביקיו, חזה בקר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח היהודי. נסו דג מלוח מעושן ופיצת יוגורט ... או שזה לחם שטוח, חזה מעושן, ו חזה מעושן עם קפה (מתכונים דומים).

הוראות

1
ציוד מיוחד: בקבוק ספריי למיץ תפוחים
מרכיבים שתצטרך
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
2
מערבבים את כל התבלינים בקערה, מערבבים היטב. ללטף את התבלין לשפשף על הבשר, וודא עונת בכבדות את כל שטח הפנים של חזה הבקר. לכסות או לעטוף את חזה הבקר ולתת לו לשבת בטמפרטורת החדר תוך כדי מקבל את מעשן או גריל פחם למעלה. אל תשאיר בטמפרטורת החדר במשך יותר מ 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלויבגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
הגריל מוכן כאשר הפחם נשרף לאפר לבן. אם משתמשים בגריל במקום במעשן, מסדרים את הגחלים בצד 1 של הגריל, משאירים אזור גדול מספיק כדי שהבשר יבשל בעקיפין ללא גחלים ישירות מתחת לבשר.
מרכיבים שתצטרך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
4
כאשר הגריל הגיע 200 עד 225 מעלות F, לפזר 1/4 של שבבי עץ על הגחלים, לסגור את הסורג, לשים את חזה על הגריל ולסגור את המכסה.
מרכיבים שתצטרך
ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
5
לשמור על 200 עד 225 מעלות f טמפרטורת בישול בתוך הגריל, הוספת גחלים כל 2 שעות או לפי הצורך.
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
6
הוסף שבבי עץ ולרסס את חזה הבקר עם מיץ תפוחים בכל פעם שאתה מוסיף גחלים חדשות. נסה לא להרים את המכסה של הגריל בכל עת אחרת.
מרכיבים שתצטרך
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
7
כאשר חזה החזה מגיע לטמפרטורה פנימית של 165 עד 170 מעלות F על מדחום בשר לקרוא מיידית (לאחר כ 4 עד 5 שעות), להסיר אותו מן הגריל לעטוף כפול בנייר אלומיניום כדי לשמור על המיצים דולף החוצה. להחזיר את חזה הבקר לגריל (או מעשן) חזה הבקר הוא סיים בישול כאשר הוא רך מאוד ומגיע לטמפרטורה פנימית של 190 מעלות F, על עוד 1 עד 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
8
תן מנוחה במשך 45 דקות, ואז לפתוח ולפרוס.
9
מגישים עם רוטב ברביקיו בצד.
מרכיבים שתצטרך
צ'ילי ירוק משומר** טחון (3 כפיות סלסה ירוקהצ'ילי ירוק משומר** טחון (3 כפיות סלסה ירוקה

מרכיבים

2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות3556 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקרוטב ברביקיו האהוב עליך, להגשהרוטב ברביקיו האהוב עליך, להגשה2קילוגרםבשר בקר (לחתוך שטוח)בשר בקר (לחתוך שטוח)1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)נקניקיית חזיר לא מכוסהנקניקיית חזיר לא מכוסה11 קילו קישואים,1 ג'לפנו טרי שלם1 ג'לפנו טרי שלם1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)מלח סלרימלח סלרי2(חוֹרֶף)1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף2(חוֹרֶף)גבינת עיבוד מופחתת שומן (Velveeta), פרוסהגבינת עיבוד מופחתת שומן (Velveeta), פרוסה596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)פלפל לימוןפלפל לימון2(חוֹרֶף)בצל לבן קצוץ (מ-1 בצל גדול או 2 קטן)בצל לבן קצוץ (מ-1 בצל גדול או 2 קטן)2(חוֹרֶף)פפריקה ספרדיתפפריקה ספרדית9466 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשבבי עץ אלון או היקורי, ספוג במים במשך 30 דקות, מנוקזשבבי עץ אלון או היקורי, ספוג במים במשך 30 דקות, מנוקז596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק11 קילו קישואים,פלפל לבן טחון טריפלפל לבן טחון טרי