חזה הודו בגריל עם פלפל אדום קלוי
חזה הודו בגריל עם פלפל אדום קלוי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתאים ל-2 מנות. מנה זו מכילה כ 27 גרם חלבון 6 גרם של שומן, וסך הכל 190 קלוריות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זה מושלם עבור יום העצמאות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך גבינת עיזים, כוסברה, שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, עם כפית ציון של 59% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: ג'ינג'ר ופלפל שחור חזה הודו קלוי עם יין אדום סאו, חזה עוף בגריל יוגורט עם רוטב פלפל אדום קלוי אננס, ו עגבניות קלויות ומטבל פלפל אדום.
הוראות
שימו את תרנגול ההודו בשקית ניילון כבדה.
מערבבים מיץ תפוזים, שום, פלפל, קורנית; לשפוך מעל טורקיה. חותם תיק, ולנער עד טורקיה מצופה היטב. להשרות במקרר 30 דקות, הפיכת שקית פעם אחת.
חותכים פלפל חצי לאורכו; להסיר ולהשליך זרעים וממברנה. פלפל שטוח עם כף יד. מתלה גריל עם ספריי בישול; מניחים על הגריל מעל גחלים בינוניות חמות (350 עד 400).
מניחים פלפל, צד העור למטה, על מתלה; גריל, מכוסה, 15 עד 20 דקות או עד חרוך.
מניחים פלפל במי קרח עד קריר.
הסר מן המים; לקלף ולהשליך את העור. פרוס פלפל לרצועות דקות.
מערבבים רצועות פלפל, כוסברה, ואת 4 המרכיבים הבאים בקערה קטנה, ערבוב טוב. תניח בצד.
הסר טורקיה מן המרינדה; להשליך מרינדה.
מניחים טורקיה על מתלה גריל; גריל, מכוסה, 1 דקה בכל צד או עד טורקיה מכרז.
תעביר את ההודו לצלחת הגשה. תערובת פלפל אדום כפית באופן שווה על פני טורקיה.