חזה הודו בריח עם חמוציות Jus
חזה הודו בריין עם חמוציות Jus נטול גלוטן, ו מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 225 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 3 גר' של שומן. והוא יספק כ 8 מנות. גשו לסופר וקנו מיץ לימון, מלח ופלפל, מלח כשר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: חזה הודו בריין הטוב ביותר, חזה הודו בריח, ו חזה הודו גריל בריח.
הוראות
בקערה גדולה או במחבת (לפחות 8 qt.), לשלב 4 ליטרים מים, מלח כשר, 3/4 כוס סוכר. מערבבים עד מלח וסוכר מומסים. יש לשטוף את טורקיה ולקצץ את הגב, צלעות, בשר כנף, ועור צוואר עודף אם מצורף. הטביעו את טורקיה במי מלח, מכסים ומקררים, והופכים את טורקיה מדי פעם, לפחות 12 שעות או עד 24 (ראו הערות).
הרם את טורקיה ממי מלח, לשטוף היטב, ולייבש לטפוח; להשליך מלח. הגדר טורקיה, עור למעלה, על מדף במחבת קלייה 10 על 15 אינץ'.
להבריש את העור עם חמאה מומסת.
אופים בתנור רגיל או הסעה 375 עד שמדחום מוכנס דרך החלק העבה ביותר של השד לאוגרי עצמות 160, 1 1/4 עד 1 1/2 שעות.
בינתיים, לשים הנותרים 1/4 כוס סוכר במחבת 8-10 אינץ ' על חום גבוה; מחבת לנער לעתים קרובות עד הסוכר בצבע ענבר, 2-3 דקות.
מוסיפים 3/4 מרק כוס ורכיז חמוציות; מערבבים מעל חום בינוני גבוה עד מעורבב, 1 עד 2 דקות.
להעביר טורקיה מגש או לוח; תן לנוח במקום חם על 10 דקות.
מוסיפים 3/4 מרק כוס הנותרים למחבת צלייה ומערבבים חתיכות משחימים חינם.
יוצקים טפטוף דרך מסננת משובחת לתוך תערובת חמוציות.
הוסף כל מיצים שנצברו על מגש מטורקיה. מערבבים מעל חום גבוה עד רותחים.
הסר מן החום לרפרף ולהשליך כל שומן.
מוסיפים מיץ לימון ומלח ופלפל לפי הטעם.
פורסים הודו ומגישים עם מיצי מחבת חמוציות כדי להוסיף לפי הטעם.